Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Galaxy S24 Serisi'nin Stokları, Samsung'un Online Mağazasına Özel Renk Seçenekleriyle Yenilendi

Galaxy S24 Serisi'nin Stokları, Samsung'un Online Mağazasına Özel Renk Seçenekleriyle Yenilendi

Samsung Electronics, mobil cihazlarda yapay zeka çağını başlatan Galaxy S24 Serisi’yle, teknik üstünlüğün yanında estetik renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. S24 Serisi lansmanı ile Samsung’un online mağazasına özel sunulan, Galaxy S24 Ultra için Titanyum Yeşil, Titanyum Mavi ve Titanyum Turuncu; Galaxy S24+ ve Galaxy S24 için ise Yeşil, Safir Mavi ve Turuncu renkleri, kullanıcıların kişisel tarzlarını mobil cihazları aracılığıyla ifade etmelerine olanak tanıyor.

Samsung’un Galaxy S24 Serisi, Galaxy AI ile yapay zekanın gücünü kullanarak mobil cihaz deneyimini yeniden şekillendirirken, estetik açıdan da kullanıcılara geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Lansman döneminde Samsung’un online mağazasına özel olarak sunulan renk seçeneklerinin gördüğü yoğun ilgi sonucunda ön siparişin ilk günlerinde ürünlerin stokları bitmişti. Büyük ilgi gören özel renkli Galaxy S24 modellerinin stokları, 9 Şubat itibarıyla yenilendi. Galaxy S24 Ultra için sunulan Titanyum Yeşil, Titanyum Mavi ve Titanyum Turuncu; Galaxy S24+ ve Galaxy S24 için ise sunulan Yeşil, Safir Mavi ve Turuncu ile kullanıcıların kendi tarzlarını telefonlarıyla ifade etmeleri sağlanıyor. Galaxy S24 Ultra’nın diğer renk seçenekleri arasında Titanyum Gri, Titanyum Siyah, Titanyum Mor ve Titanyum Sarı yer alıyor. Galaxy S24+ ve Galaxy S24 ise şu renk seçeneklerine sahip: Siyah, Gri, Mor ve Sarı. 

Galaxy S24 Serisi, Akıllı Telefon Devrini Kapatıp Yapay Zekalı Telefon Çağını Başlatıyor

Galaxy S24 Serisi iletişimde devrim yaratarak dil engellerini ortadan kaldırıyor. Canlı Çeviri özelliği, telefon konuşmalarını iki yönlü, gerçek zamanlı olarak ses ve metin formatında çeviriyor. Canlı konuşmalar, bölünmüş ekranda görünecek şekilde, anında çevrilebiliyor. Chat Asistanı, yazışmaların tonunu mükemmelleştirirken, Samsung Klavye’nin çeviri yetenekleri mesajları 13 dile çevirebiliyor. Android Auto, sürüş sırasında mesajları özetliyor ve yolculuk bilgilerini paylaşıyor.

Galaxy S24 Serisi, online aramaları da yeniden tanımlıyor. Googleiş birliğiyle geliştirilen Circle to Search özelliği, fotoğraf üzerindeki nesnelere dokunarak ilgili bilgilere hızlıca erişim sağlıyor. Bu, sosyal medyada görülen herhangi bir şey hakkında bilgi edinmeyi kolay ve hızlı hale getiriyor.  Samsung Notes, yapay zeka ile güçlendirilmiş Not Asistanı sayesinde, not almayı ve organize olmayı kolaylaştırırken, Ses Kaydı Asistanı toplantılardan konferanslara her türlü ses kaydını yazıya dökebiliyor, özetliyor ve çevirebiliyor.

Galaxy S24 Serisi Yenilikleriyle Performans ve Yapay Zeka Deneyimlerini Zirveye Taşıyor

Yapay zekanın her geçen gün hayatımızda daha fazla yer alması, mobil cihazlardan beklentileri de artırıyor. Oyun oynamak, yüklü video kaydı ve düzenleme işlemleri yapmak, seyahat planlarken beş uygulama arasında geçişler yapmak gibi, hangi görev olursa olsun, Galaxy S24 Serisi’ndeki yonga seti, ekran ve daha fazlasında yapılan geliştirmeler, mükemmel deneyimler sunuyor. Galaxy S24 Ultra, Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platform for Galaxy ile donatıldı. Bu platform, özel NPU geliştirmeleri sayesinde yapay zeka işleme yeteneklerinde inanılmaz bir verimlilik sunuyor. Serinin tüm modellerinde yer alan 1-120 Hz arası uyarlanabilir ekran yenileme hızları ise kullanım esnasında performansın verimliliğini maksimize ediyor.

Galaxy S24 Serisi, oyun deneyimini de donanım ve yazılım geliştirmeleriyle bir üst seviyeye taşıyor. Özellikle Galaxy S24 Ultra modeli, gelişmiş buhar haznesi teknolojisi sayesinde ısı kontrolünü optimum seviyede tutarak, cihazın performansını sürekli olarak en yüksek seviyede tutuyor. Işın izleme teknolojisi sayesinde sunulan üstün gölge ve yansıma efektleriyle oyunlar daha gerçekçi bir görsellik kazanırken, sektör lideri oyun şirketleriyle yapılan iş birlikleri, popüler mobil oyunları daha iyi bir optimizasyonla sunuyor. 

Galaxy S24 Serisi, şimdiye kadar sunulan en parlak ekran ile görselleri daha canlı ve etkileyici hale getiriyor. Galaxy S24 modeli, 2.600nit tepe parlaklığa ulaşarak, Görüş Desteği özelliği sayesinde güneş ışığı altında bile parlak görüntüler sunuyor. 

Ayrıca, Corning® Gorilla® Armor ile güçlendirilmiş Galaxy S24 Ultra ekranı, günlük kullanımdan kaynaklanabilecek çiziklere karşı üstün bir koruma sağlıyor. Bu özellik, farklı aydınlatma koşullarındaki yansımaları %75’e kadar önemli ölçüde azaltarak pürüzsüz ve rahat bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor.

Galaxy S24 Serisi, daha ince ve eşit çerçeveli bir tasarım ile görüntüleme deneyimini geliştiriyor. Bu yenilikler sayesinde, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modellerinin ekran boyutları, neredeyse cihazın kasasıyla aynı büyüklükte olacak şekilde tasarlandı. Galaxy S24 Ultra ise, 6,8 inç boyutunda düz bir ekranla hem görüntüleme hem de üretkenlik açısından optimize edildi. Galaxy S24+ modelinin ekranı da artık, Galaxy S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğünü destekliyor. Böylece kullanıcılara keskin ve detaylı bir görüntüleme deneyimi sunuluyor.

Galaxy S24 Serisi’nin en yeni tasarım yenilikleri, izleyicilerin görsel deneyimini önemli ölçüde artırıyor. Bu yenilikçi tasarım, Galaxy S24+ modelinin 6,7 inç ve Galaxy S24 modelinin 6,2 inç ekranlarını, cihazın kasasına neredeyse tam olarak uyacak şekilde genişletiyor Bu, kullanıcıların daha büyük ekran alanından faydalanmalarını sağlarken, cihazın genel boyutunu minimumda tutuyor. Galaxy S24 Ultra modeli ise, 6,8 inç büyüklüğünde düz bir ekran ile sadece izleme kalitesini değil, aynı zamanda üretkenliği de maksimize etmek için özel olarak tasarlandı. Ayrıca, Galaxy S24+ modelinin ekranı, artık Galaxy S24 Ultra ile aynı yüksek QHD+ çözünürlüğü sunarak, her iki model kullanıcılarına da benzersiz bir netlik ve detay zenginliği sağlıyor.

Galaxy S24 Serisi, Dayanıklılık ve Estetiği Aynı Potada Eritiyor

Galaxy S24 Ultra, Samsung’un ilk titanyum çerçeveye sahip akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor. Galaxy S24 Ultra’ya titanyum çerçevenin eklenmesi, günlük kullanımda karşılaşabileceği darbe ve çiziklere karşı üstün bir koruma sağlarken, kullanıcılarına daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir deneyim sunuyor. Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, arka kapak ile yan çerçevelerin kesintisiz bir şekilde birleştiği aerodinamik bir tasarıma sahip. Bu özellik, serinin estetik açıdan daha üstün bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 

Ayrıca Samsung, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modellerine dünyada ilk kez 7 yıllık yazılım ve güvenlik güncelleme taahhüdü sunarak, akıllı telefonların ömrünü yeniden tanımlıyor. Böylece şirket, elektronik atıkların azalmasına ve doğal kaynakların daha verimli kullanılmasına da katkı sağlıyor.

Eşsiz renk seçenekleriyle sadece Samsung’un online mağazasında bulunan Galaxy S24 Serisi cihazları keşfetmek ve satın almak için samsung adresi ziyaret edilebiliyor. 

Samsung ayrıca, eski telefonlarını yenilemek isteyenler için 29 Şubat tarihine kadar özel bir Değişim Kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, eski cihazlarını yetkili bir satış noktasına teslim eden ve Galaxy S24 Serisi’nden yeni bir telefon alan tüketicilere, seçtikleri modele göre bağlı olarak 5.000 TL, 6.000 TL veya 8.000 TL ek takas destek sağlanıyor. Samsung’un Değişim Kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak isteyen tüketiciler, shop.samsung adresini ziyaret edebilirler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM