Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Zafer Partisi Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Türker Tolga Topaloğlu Kimdir?

Zafer Partisi Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Türker Tolga Topaloğlu Kimdir?

3 nesildir eczacılık ile meşgul olan, Bakırköy’ün sevilen ve sayılan Topaloğlu ailesinden Türker Tolga Topaloğlu, 1973 yılında Trabzon’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimlerini İstanbul’da sürdürmüş, Yeditepe Üniversitesi’nde Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur. Günümüzde, evli ve 3 çocuklu bir aile babasıdır ve İstanbul Fatih ilçesinde Serbest Eczacılık yapmaktadır.

Türker Tolga Topaloğlu Hakkında

Zafer Partisi Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Türker Tolga Topaloğlu, dünden bugüne her zaman umutlu ve azimli karakteriyle öne çıkmış, kişisel becerileri sayesinde elinin uzandığı herkesin hayatına dokunmuştur. Hayalleri büyüdükçe, imkanlarını genişletmek ve daha fazla el tutabilmek için Zafer Partisi İstanbul İl Yönetimi’nde yer alan ve devamında Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı vazifesini de hakkıyla yerine getiren Türker Tolga Topaloğlu, bugün Zafer Partisi Bakırköy Belediye Başkanı Aday Adayı olarak karşımıza çıkıyor.

Türker Tolga Topaloğlu
Türker Tolga Topaloğlu

Türker Tolga Topaloğlu, Bakırköy için: “Burası benim hayalim ve burayı hayallerimden daha güzel bir yere dönüştürmek için canla başla çalışmak istiyorum.” şeklindeki samimi ifadeleriyle, kararlı ve kendinden emin bir duruş sergiliyor. Yıllardır hayali olan Bakırköy’ün gerçek sorunlarını çıplak gözle görerek üzerine çözümler üretiyor ve kendisini “Bakırköy’lünün daha fazlasını hak ettiğini düşünen tek siyasetçi” olarak tanımlıyor.

Tecrübeleri ve umuduyla çıktığı bu yolda Bakırköy için Zafer’e koşar adım giden Türker Tolga Topaloğlu, yoğun bir maratonun onu beklediğini biliyor ve şimdiden hazır!

Türker Tolga Topaloğlu haberleri için bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak: https://habergalerisi.com/zafer-partisi-bakirkoy-belediye-baskan-aday-adayi-turker-tolga-topaloglu-kimdir-134027-haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM