Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Lenovo’nun yeni ThinkPad™ ve ThinkVision ürünleri son teknoloji özellikleriyle dilediğiniz her yerden iş yapma imkanı sunuyor

Lenovo’nun yeni ThinkPad™ ve ThinkVision ürünleri son teknoloji özellikleriyle dilediğiniz her yerden iş yapma imkanı sunuyor

Teknoloji devi Lenovo’nun, 11. Nesil Intel® Core™ vPro® işlemcilere veya en son nesil AMD Ryzen™ 5000 serisi mobil işlemcilere sahip yenilenmiş ThinkPad dizüstü bilgisayarları, kusursuz iletişim için geliştirilmiş, yenilikçi teknolojileriyle öne çıkıyor. Dünyanın ilk Thunderbolt 4 profesyonel monitörü olan yeni ThinkVision P40w-20 monitör, masaüstü kullanıcı deneyimini eşsiz bir deneyime dönüştürüyor.   

 

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, ThinkPad ürün grubunda gerçekleştirdiği, 16:10 en/boy oranlı ekranlarıyla tamamen yeniden tasarlanmış X13 ve X13 Yoga modellerini ve güncellenen T ve L serilerini içeren son güncellemeleri duyurdu. Lenovo ayrıca, esnek işlemci seçenekleri, harici ekran kartı ve gelişmiş bir ekrana sahip yenilenen ThinkPad mobil iş istasyonlarını tanıttı. Yeni ThinkPad P14s ve P15s, ürünleri güç ve taşınabilirlik arasında denge kuruyor. 

Güçlü bağlantı özellikleri

Bulut tabanlı hizmetlere geçişin hızlanarak eski çalışma biçimlerinde radikal değişimlere yol açtığı bir ortamda iş çevikliği ve güvenilirlik sağlamaya odaklanan yeni ThinkPad modelleri, süper hızlı 5G WWAN ve Intel® Wi-Fi 6E dahil olmak üzere daha güçlü bağlantı özelliklerini bir araya getiriyor. Full HD web kamerası, düşük mavi ışık seçeneği ve Dolby Vision® özelliğine sahip gelişmiş ekran ve kullanıcıya dönük olarak konumlandırılmış Dolby Audio® Hoparlör Sistemi, kullanıcının konsantrasyonunu en üst düzeye çıkarmak için tasarlandı. Son olarak, “dünyanın ilk Thunderbolt 4 profesyonel monitörü” olan yeni ThinkVision P40w-20 monitör, kapsamlı port seçenekleri ve yüksek işlevsellikle üstün bir masaüstü kullanıcı deneyimi sunuyor.

Üstün güvenlik ve kullanım kolaylığı

 

Yeni ThinkPad dizüstü bilgisayarlar, müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun konfigürasyonu seçmelerine olanak tanıyor.  Yeni modeller, 11. Nesil Intel Core vPro işlemci veya en yeni AMD Ryzen 5000 Serisi mobil işlemci gibi donanım seçeneklerinin yanı sıra siyah ve fırtına grisi renk seçenekleriyle sunuluyor. ThinkPad P14s mobil iş istasyonları, modele bağlı olarak AMD Radeon™ veya NVIDIA® ekran kartıyla da yapılandırılabiliyor. Dizüstü bilgisayarlarda ayrıca, bazı modellerde kullanım kolaylığı için güç düğmesine entegre edilen “Match on Chip” parmak izi okuyucu gibi güvenlik seçenekleriyle Bilgisayar Görüntü İşleme Deneyimi (CVx) geliştirilirken, Intel donanımlı modellerde bulunan kişi algılama sensörü, Windows Hello yüz tanıma özelliğiyle sisteme dokunmasız giriş yapılmasını sağlıyor. Bu geliştirilmiş yenilikler, kullanıcıların sistemlerinin korunmasına yardımcı olan ThinkShield güvenlik özelliklerine katkı sağlıyor.

Donanım, Yazılım ve Hizmetlerle Daha Akıllı Bir Gelecek

Modern bilişim teknolojileri ortamında artan karmaşıklık ve bulut tabanlı hizmetlere hızlı geçiş, müşterilerin donanım, yazılım ve hizmetleri bir araya getiren teknoloji çözümlerine sorunsuz erişim arayışını arttırıyor. Lenovo, bu amaca yönelik çözümler sunuyor. Lenovo Ticari Vantage yazılımı ve kullanıcıya özel tasarlanan Hizmet Olarak Cihaz (DaaS) çözümü, satın alma, yapılandırma ve güvenli dağıtım süreçlerini kolaylaştırıyor. Bu kombinasyon, toplam giderleri düşürerek, üretkenliği artırarak, iş operasyonlarının hızlı yürütülmesine katkıda bulunuyor.  Lenovo Premier Destek hizmetleri de kullanıcılara daha güvenli bir çalışma ortamı sağlıyor.  

Lenovo'dan Daha Çevreci Bir Gelecek Sözü

Öte yandan Lenovo, geleceği düşünen çevresel ve toplumsal (ESG) çalışmaları ile, teknolojinin sürdürülebilir bir gelecek için ne kadar önemli bir rol oynadığına vurgu yapıyor.  Lenovo, geri dönüşümlü   doğal ambalaj malzemeleri ve mümkün olduğu ölçüde yenilenebilir enerji kaynakları kullanarak, küresel iklim değişikliği ile ilgili girişimlerini desteklemeye yönelik iddialı ve bilimsel temellere dayalı enerji ve emisyon azaltma hedeflerini paylaştı. Bu çerçevede Lenovo, 2019/20 mali yılında, 2009/10 mali yılına kıyasla emisyonlarını 92 oranında azalttı. Şirket, tesislerinde güneş enerjisi kaynaklarını kullandığı enerji verimliliği projeleri uygulayarak ve yenilenebilir projelerde yenilenebilir enerji sertifikaları alarak Kapsam 1 ve Kapsam 2 sera gazı emisyonlarında düşüş sağladı. 

 

Gelişmiş İş İstasyonu Monitörüyle Üretkenlik Artışı

ThinkVision P40w, 21:9 en/boy oranlı, 39,7 inç boyutunda, keskin detaylar sunan, 5120 x 2160 WUHD çözünürlüklü geniş bir ekrana sahip. Ekran, yüksek enerjili mavi ışınların yol açtığı göz yorgunluğunu azaltırken renk doğruluğu ve performansını koruyan TÜV Rheinland Eyesafe® Ekran Sertifikalı Doğal Düşük Mavi Işık teknolojisi sunuyor. USB-C bağlantılı monitör, veri, görüntü ve ağ bağlantısı için iki adet Thunderbolt 4 portu dahil olmak üzere 12'ye kadar port içeriyor ve Smart Power ile 100 Watt'a kadar şarj olanağı sunuyor. 

ThinkPad'in öne çıkan özellikleri

ThinkPad T Serisi, kullanıcı üretkenliğini arttıracak güçlü ürünler sunuyor.  Kapsamlı konfigürasyon seçenekleri, sağlık sektörü için özel tasarlananlar dahil olmak üzere müşterilerin ihtiyaçlarına uygun donanım seçenekleri sağlıyor. ThinkPad T14 i, aynı zamanda mikrop oluşumunu önleyen yüzey kaplaması dahil olmak üzere sağlık çalışanlarına özel tasarlanmış özellikler sunuyor. RFID okuyuculu FIPS-201 uyumlu parmak izi okuyucusu ve isteğe bağlı Gizlilik Korumalı ekran, gizli hasta verilerinin daha iyi korunmasına yardımcı oluyor. ThinkPad T serisi ürün grubu, 11. Nesil Intel Core vPro işlemcili ThinkPad T14s i, T14 i ve T15 modellerini ve AMD Ryzen 5000 Serisi Mobil İşlemcili ThinkPad T14s ve T14 modellerini içeriyor.

Lenovo dijital dönüşümü hızlandırıyor

Lenovo’nun müşteri odaklı yaklaşımı ve ürünleriyle sunduğu özelliklerin kapsamı, müşteriler için maksimum katma değer sağlarken, Lenovo’nun dijital dönüşümünü i hızlandırmasına olanak tanıyor. Lenovo, Veri merkezi çözümlerinden uç nokta bilişim cihazları, yazılım ve eksiksiz bir hizmet portföyüne kadar çeşitli çözümleriyle, müşterilerin hibrit çalışma ortamının getirdiği zorlukların üstesinden gelmesini sağlıyor. 

Lenovo PCSD Küresel Ticari Portföy ve Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Jerry Paradise ThinkPad teknolojileri hakkında şöyle konuştu: "Evden çalışma ve yeni hibrit çalışma biçimleri sonucunda, iş birliği ve üretkenliği artırmak için kamera, ses ve güvenlik teknolojilerinde geliştirmeler yapılıyor. Tasarım, mühendislik, üretim ve kullanıcılara seçenekler sunup onların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi teknolojilerin sağlanması, ThinkPad DNA'sının ayrılmaz bir parçası. Bunu yaparken enerji ve emisyon azaltma hedeflerimizi yerine getirmek, sürdürülebilir bir geleceğe olan bağlılığımızı yansıtıyor."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM