Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ev Taşırken Sıklıkla Yapılan 5 Hata

Ev Taşırken Sıklıkla Yapılan 5 Hata

Farklı sebeplerden dolayı yeni bir eve taşınmanız gerekiyorsa bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Taşınma sürecinin daha zahmetli ve zor olmaması adına en sık yapılan hatalardan uzak durmalısınız.

 

Ev Taşırken Sıklıkla Yapılan 5 Hata

 

  1. Araştırma Yapmamak

 

Taşınma sürecinde en fazla yapılan hatalar arasında araştırma yapmadan hızlıca karar almak yer alır. Hataya düşmemek için farklı nakliyat firmalarını detaylı şekilde araştırmalısınız. Böylelikle kendiniz için en doğru hizmeti alabilirsiniz. Fiyat teklifi alırken de aceleci davranmamalısınız.

 

  1. Koli Yerine Poşet Kullanmak

 

Eşyalarınızı poşet veya benzeri şeylerle taşımanız büyük bir hata olabilir. Taşınma sürecinde eşyalarınızda ciddi hasarlar oluşmamasını istiyorsanız mutlaka uygun bir koli kullanmalısınız. Koliye koyamayacağınız eşyalar var ise bu tür ürünleri kolilere sarabilir veya eski bir battaniyeye de sarmayı deneyebilirsiniz. Bu durum eşyaların farklı durumlardan dolayı çizilmesinin ve hasar almasının önüne geçecektir.

 

  1. Sigortalı Taşımacılık Hizmetlerinden Yararlanmamak

 

Profesyonel destek almaya karar verdiyseniz mutlaka sigortalı çalışan şirketleri seçmelisiniz. Yetki belgesi ve taşıma belgesi olmayan kişilerin de bu sektörde yer aldığını asla unutmamalısınız. Bu tür firmalar ile çalıştığınız zaman olası hasar ve kazalarda sigorta olmadığından dolayı zararlı çıkabilirsiniz. Eşyaların güvenliği ile alakalı sorunları ortadan kaldırabilmek için sigortalı taşımacılık hizmetlerinden yararlanmaya özen göstermelisiniz. Sigortalı taşımacılık yapan firmalar ve yetki belgesi olanlar K3 taşıma belgeleriyle sizlere hizmet sunarlar.

 

  1. Plansız İlerlemek

 

En önemli hatalar arasında taşınma sürecine plansız girmek vardır. Plansız yapılacak nakliyat işlemleri işlerin zorlaşmasına sebep olabilir. Bu sebeple, eşyalarınızı gruplara ayırmalı ve aradığınıza kolayca erişebileceğiniz bir düzen oluşturmalısınız. Plana bağlı kalarak hareket etmeniz oldukça önemlidir.

 

  1. Aceleci Davranmak

 

Aceleci davranmanız eşyalarınızın hasar görmesine yol açabilir. Zamanınızı verimli kullanabilmek için mutlaka doğru kararlar alarak ilerlemelisiniz. Eşyalarınızı kategorize ederek ilerleyebilir ve yeni evinize geldiğiniz zaman eşyaları yerleştirme sürecinde de avantajlı duruma geçebilirsiniz. Evden eve nakliyat sırasında eşyaların hasar görmemesi için Rahat Taşın üzerinden özel ve profesyonel hizmet almayı da deneyebilirsiniz. Böylelikle süreci mümkün olabilecek en güvenilir ve zaman odaklı şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM