Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bülbül: “CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır”

Bülbül: “CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

CHP Aydın Milletvekili Bülbül mesajında: “Benim iki büyük eserim vardır: Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti`dir” diyerek bu ulu çınarın ülkemiz için önemini ortaya koymuştur. Halkın Cumhuriyet ile buluşmasından doğan Cumhuriyet Halk Partisi 98 yıldır, Atatürk ilke ve devrimlerinin, cumhuriyetin, parlamenter demokrasinin, sosyal adaletin, hukukun ve özgürlüklerin güvencesi olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, fabrika dumanlarının tüttüğü, çiftçinin ürettiği, köylünün, işçinin eğitimle, sanatla tanıştığı, üretimin, edebiyatın, sanatın, çağdaşlaşmanın, ağacın, yeşilin, kentlerin, insanın gerçek değerini bulduğu bir altın çağın mimarıdır.
Bugün insana, düşman, ağaca düşman, sanata düşman zihniyetle mücadele için en büyük varlığımız partimizdir. Kurucu Önderimiz Atatürk’ün ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ temel ilkesi ilkesiyle şekillenen CHP kadroları; 1923’ten bu yana makamı, mevkii ve kişisel çıkarları düşünmeksizin çağdaş ve demokratik bir ülke yaratma gayretiyle çalışmaktadır.
 
Cumhuriyet halk partisinin her bir üyesi, bu değerlerin temsilcisidir. Partimizin en küçük biriminden başlayarak her birimiz, cumhuriyet idealleri için, aydınlık bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 98 yıl önce kan ve ateş çemberinden geçerek bağımsızlığa yürüyen aziz milletimizin heyecanı ile bu büyük eseri büyütmeye; kurucu ilkelerimiz olan“6 Ok ”un simgelerini büyütüp korumaya devam edeceğiz. Ülkemizin savaş, terör ve baskı kıskacı ile yüz yüze kaldığı bu süreçte CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Toplumsal barışın ve refahın sağlanması, Cumhuriyetin kazanımlarının korunması, aydınlık yarınlarımızın tesis edilmesi açısından yine tek çıkış yolu CHP iktidarından geçmektedir.
CHP, kurulduğu yıllarda nasıl bir umut ve aydınlık ışığı olmuşsa; bugün de tüm halkımızın biricik umudu olmaya devam etmektedir. Bu inanç ve kararlılıkla; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, merhum Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ile Bülent Ecevit’i ve tüm aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, 9 Eylül ruhunu bugünlere taşıyan tüm yurttaşları saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM