Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi ‘Sağlık çalışanlarına Minnet’ de 2 ödülün birden sahibi oldu

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi ‘Sağlık çalışanlarına Minnet’ de 2 ödülün birden sahibi oldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen GELİŞEN TÜRKİYE ÖDÜLLERİ, 2019 yılından bu yana yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNET temasını gündeme taşıdı. Pandemi sürecinde fedakarca ve özverili şekilde çalışan pek çok hekime dallarında ödüller, Akatlar Kültür Merkezinde düzenlenen özel gecede, ünlü haber spikeri Emre Buga’nın sunumuyla verildi.   Enfeksiyon Hastalıkları dalında kurumumuz Değerli Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Derya Turan Bayırlı, Kalp ve Damar Cerrahisi dalında ise Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr Denyan Mansuroğlu YILIN EN İYİ DOKTORU unvanıyla ödüllerini aldılar. 

 

Pek çok kurumun ve hekimin yer aldığı ödül töreninde,   Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Derya Turan Bayırlı, konuşmasında aşının önemine değinerek, salgınla mücadelede en önemli silahımızın aşı olduğunun altını çizdi ve herkesi aşı olmaya davet etti.  Ödül alan 2. doktorumuz ise değerli Kalp ve Damar Cerrahisi hekimimiz Prof. Dr. Denyan Mansuroğlu, Kalp ve Damar Cerrahisi alanında yılın en başarılı doktoru ödülünün sahibi olurken özellikle ‘Sağlıkta Şiddet’ konusuna dikkat çekti ve acil servisten, hemşirelere tüm sağlık personeline uzanan geniş yelpazede herkesin bu minneti hak ettiğini sözlerine ekledi. 

Her iki hekimimizde, ödüllerini tüm sağlık çalışanları ve ekip arkadaşları adına aldıklarını dile getirerek, onlara ithaf ettiler. 

Değerli hekimlerimizi tebrik ediyor, Covid-19 salgını boyunca fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı minnetle anıyoruz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM