Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeni Nesil Komedi Dizisi ‘Aile Şirketi’ beIN CONNECT’te başlıyor!

Yeni Nesil Komedi Dizisi ‘Aile Şirketi’ beIN CONNECT’te başlıyor!

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’, 6 Ağustos Perşembe günü ilk üç bölümü ile Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’6 Ağustos Perşembe günü ilk üç bölümü ile Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan’ın yer aldığı, yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği dizide, Hande (Özlem Öçalmaz), turizm sektöründe profesyonel bir iş kadınıdır. Babasından aldığı destek sayesinde Hai Turizm adında bir turizm acentesi açan Hande’ye koşulan tek bir şart vardır, o da kardeşi Harun (Emrah Kaman) ile çalışmak. Harun’a her biri birbirinden farklı özelliklere sahip çalışanların da eşlik etmesiyle, ‘Aile Şirketi’ daha ilk bölümden izleyicileri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

‘Aile Şirketi’, 6 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak ilk üç bölümünün ardından her Perşembe yepyeni iki bölümüyle, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleme ayrıcalığı sunan beIN CONNECT izleyicilerinin ekranlarına gelecek. Ortalama 20 dakikadan oluşan bölümleriyle Türk dizi tarihinde de oldukça özel bir yere sahip olacak olan, yönetmenliğini Koray Şahin’in yaptığı; senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın birlikte kaleme aldığı yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi, eğlenceli zaman geçirmek isteyen herkesi ekran başına davet ediyor.

beIN CONNECT’i deneme süresi boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, deneme süresi boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM