Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yazın Tadını LG XBOOM Go ile Çıkartın

Yazın Tadını LG XBOOM Go ile Çıkartın

LG Electronics, taşınabilir bluetooth hoparlörleri LG XBOOM Go PL Serisi ile müzikseverleri yaz aylarında da yalnız bırakmıyor. MERIDIAN teknolojisi destekli üstün ses kalitesine sahip, güçlü çift etkili bası, çok renkli aydınlatması ve 24 saate varan pil ömrü ile eğlenceyi doruklara çıkartan LG XBOOM Go PL serisi, su geçirmez özelliği sayesinde plajda, havuzda ya da duşta da kullanılabiliyor. Üstelik LG XBOOM Go PL2, yaza uygun, içleri ısıtan renkleriyle de gönülleri kazanıyor.

 

LG Electronics (LG), yaz aylarını müziğin coşkulu ritmiyle karşılıyor. Yaz aylarında, gittiği her yere müziğin iyileştirici gücünü, pozitif enerjisini taşımak isteyenler; LG XBOOM Go PL7, PL5 ve PL2 bluetooth hoparlörlerden ihtiyaçlarına uygun olanı tercih ediyor. IPX5 sınıfı suya dayanıklı olmasıyla; plajda, havuzda, duşta rahatlıkla kullanılabilen LG XBOOM Go Bluetooth hoparlörler, İngiliz ses lideri Meridian’in teknolojisini sahillere götürüyor. Üstün ses kalitesine sahip PL serisi bluetooth hoparlörler, yaz keyfine keyif katıyor, en coşkulu sahil eğlencelerinin vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. 

 

PL7, PL5 ve PL2 modellerindeki koyu gri renginin yanı sıra; PL2 modelindeki sarı, mavi ve pembe renkleriyle de yaza uyum sağlayan LG XBOOM Go Bluetooth hoparlörler, daha dengeli ses deneyimi için tasarlanan yuvarlak hatlı dizaynı, şık kauçuk kaplaması ile PL7 ve PL5 modellerindeki woofer ışıklandırmaları ile dikkat çekiyor. 24 saate varan pil ömrü ile* kesintisiz müzik keyfi sağlayan Meridian teknolojisine sahip LG XBOOM Go PL serisi, kullanıcılara dengeli ve net ses kalitesi sunmasının yanı sıra, derin basları, zengin tonları, net vokalleri ve müziğin etkisini artıran sound boost özelliği ile ortamın neşesini artırıyor. 

 

LG XBOOM Go Bluetooth hoparlörler, yaz coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenleri bekliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM