Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yasaklı Sitelere Giriş Programı – Ultrasurf

Yasaklı Sitelere Giriş Programı – Ultrasurf

Ücretsiz bir kullanıma sahip olan Ultrasurf, Windows işletim sistemlerinde kullanılan bir programdır. Ultrasurf VPN internet siteleri veya servis sağlayıcılarınca engellenen sitelere ulaşmayı mümkün hale getiren, bir proxy yazılımıdır. Çinli mühendislikler tarafından geliştirilmiş olup, dünyanın birçok yerine aktif olarak kullanılmaktadır.

Yazılımın iki versiyonu olup, Google Chrome ile entegre biçimde de kullanılabilmektedir. Bunun için yalnızca https://indirgeek.com/ultrasurf/ adresine girerek, eklemeniz gerekir. Eğer bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız indirmeniz yeterlidir.

Windows işletim sisteminin her versiyonunda çalışmakta olup, oldukça düşük bir boyutu vardır. Kısa sürede bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulum işlemlerini tamamlamanız, ardından da giriş yaparak aktifleştirmeniz gerekir.

Bunun sonucunda web sitelerini kolayca görebilirsiniz. Ayrıca anonim olmak istiyorsanız da IP ve kullanıcı bilgilerinizi web sitelerinden gizler.

Ultrasurf Özellikleri Nelerdir?

Ultrasurf’un temel özelliği kullanıcı gizliliğini sağlamasıdır. Web sitesi ile kişilerin bilgisayarları arasında, güçlü bir şifreleme oluşturur.  Böylece,

  1. Bağlantı kurulan internet sitesi,
  2. Kullanıcıların internet alışkanlıkları,
  3. Kullanılan tarayıcı,
  4. Ekran çözünürlüğü,
  5. İşletim sistemi,
  6. Hangi konumdan girildiği,

Gibi bilgiler korunabilir. Kısacası kullanıcılara, anonim olmalarını sağlar. 180 üzerinde ülkede kullanılmakta olup, her gün 8,000 GB üzerinde trafik verisi almaktadır. Genel özellikleri şöyledir;

  1. Ücretsiz şekilde kullanılabilir.
  2. Üyelik olmadan kullanılabilir.
  3. Aktivasyon bulunmamaktadır.
  4. Hızlı şekilde gezinti yapılabilir.
  5. Kişisel güvenlik kalkanı vardır.
  6. Bir tıklamayla açmak, kapatmak mümkündür.

Dolayısıyla kullanıcılara pratik olarak hareket etme imkânı sunar.

Ultrasurf Nasıl Kurulur?

Ultrasurf indirdikten sonra kurulumunu yapmak oldukça kolaydır. Bunun için sadece ileri demeniz ve kurulumu böylece tamamlamanız gerekir. Ardından tek tıklamayla giriş yapabilir, bilgilerinizi koruyabilirsiniz.

Eğer Ultrasurf VPN APK indirmişseniz, bunun yüklenmesi daha farklıdır. Eğer aşağıdaki işlemleri uygularsanız, kısa sürede çözüm bulabilirsiniz;

  1. Android cihazınızda ayarlar ekranına girin.
  2. Güvenlik ekranından, bilinmeyen kaynakları aktif hale getirin.
  3. İndirdiğiniz dosyanın üzerine dokunarak, çalıştır üzerine dokunun.

Bundan sonra tüm işlemler, otomatik bir şekilde işleyecektir. Kurulum tamamlandıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Ultrasurf çalışmıyor gibi problemler yaşıyorsanız, kaldırıp tekrar kurmak yeterlidir.

Ultra surf indir

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM