Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yale’in Güvenlik İpuçlarıyla Evinizi Sonbahara ve Kışa Hazırlayın

Yale’in Güvenlik İpuçlarıyla Evinizi Sonbahara ve Kışa Hazırlayın

Lider ev güvenliği çözümleri sağlayıcısı Yale, sonbaharla birlikte giderek uzayan gecelerde evlerinizin ve dış mekanlarınızın güvenlik seviyesini artırabileceğiniz akıllı ve mekanik bir ürün yelpazesi sunuyor. Yale ürünleri ile hem evlerin içini hem de bahçe kulübelerinin, bahçe kapılarının ve değerli eşyaların bulunduğu garajların güvenliğini artırmak mümkün hale geliyor. 

 

Ön Kapınızın Güvenliğini Sağlayın

 

Yale'in Linus® Akıllı Kilidi otomatik kilitleme özelliği sayesinde siz kapıdan çıkar çıkmaz veya belirlenen sürenin ardından kapıyı kilitler, eve döndüğünüzde ise kapıya yaklaştığınızda otomatik olarak açılır. Kapı açıksa telefonunuza gelen bildirimle size haber verir. Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi ile entegrasyonu sayesinde, eve girerken ışıklarınız da otomatik olarak yanar.

 

Yale Access uygulaması ile siz evde yokken yakınlarınızı içeri alabilir veya geçici erişim izni verebilirsiniz. 'Geçmişe Göz At' özelliği sayesinde kimin ne zaman girip çıktığını takip edebilirsiniz. Evinize giren kişilerin kapıyı kapatmayı unutması veya anahtarlarınızı kaybetmesi gibi riskler de ortadan kalkar. 

 

Değerli Eşyalarınızı Gözden Uzakta Tutun

 

Duvara veya zemine sabitlenmiş bir kasa, değerli eşyalarınızı güvende tutar. Çeşitli şekillerde, boylarda ve güvenlik düzeylerinde sunulan Yale kasa serisi, güvenlik ihtiyacınız ne olursa olsun en değerli eşyalarınızın güvende olmasını sağlar.

 

Işıklarınızı Kullanın

 

Yale'in Sync Akıllı Ev Alarmı, ev güvenliğinde eksiksiz bir kontrole sahip olmanızı sağlar. Kurulum kolaylığı gözetilerek tasarlanan sete 40 aksesuar ekleyebilirsiniz. Bunlardan biri olan akıllı priz,  Yale Sync Akıllı Ev Alarmı ile kolayca eşleştirilir ve Yale Home uygulaması aracılığıyla lamba gibi ev aletlerinin kontrol edilebilmesine ve programlanabilmesine olanak sağlar. 

 

Philips Hue akıllı aydınlatma sistemiyle entegre olabilen Yale Sync Alarm, eve izinsiz girilmesi durumunda ışıkları kırmızı renkte yanıp söndürerek uyarı verir. 

 

 

Evinize ve Bahçenize Göz Kulak Olun 

 

Yale'in Akıllı Kamera Serisi, her türlü güvenlik ihtiyacına cevap veren iç ve dış mekan kameralarına sahiptir. 

 

Yale İç Mekan Wi-Fi PTZ Kamera ve İç Mekan Wi-Fi Kamera ile evinizdeki farklı odaları görebilir; ekstra güvenlik için hareket tespit edilir edilmez alanı aydınlatan All-in-One Dış Mekan Wi-Fi Kamera ile ön kapıya odaklanabilir veya CCTV Pro Wi-Fi Kamera ve CCTV kitleriyle bahçeyi ve dış binaları izleyebilirsiniz. Kamera serisi, evinizin ve bahçenizin tamamında kontrol sahibi olmanızı sağlar. Üstelik, serideki tüm kameralar 24 saat yüksek kaliteli görüntü sağlamak için 30 metreye kadar* arttırılmış gece görüşüne sahiptir, böylece karanlık sonbahar gecelerinde dahi kaydedilen görüntülerin netliğinden emin olabilirsiniz.

 

* İç ve dış mekan kameralarının modellerine göre değişiklik gösterir.

 

 

Evin Dışındaki Değerli Eşyalarınızı Güvence Altına Alın

Bahçe kulübelerinde ve garajlarda bulunan bisikletleri, çim biçme makinelerini ve barbekü ekipmanlarını Yale'in yağmurlu havalara dayanıklı asma kilitleriyle  güvende tutabilirsiniz. . 

Ayrıca, Yale Sync Akıllı Ev Alarmın 200 metrelik arttırılmış menzili sayesinde garaj gibi dış binalarınızı da koruma altına alabilirsiniz. Eğer evden çıkarken alarm kurmayı unutursanız, coğrafi konum özelliği size alarmınızı kurmayı hatırlatır ve size akıllı bir ev güvenliği deneyimi sunar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM