Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yakın Tarihimizin Müzikal Belgeseli Antalya’da!

Yakın Tarihimizin Müzikal Belgeseli Antalya’da!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk kadına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 87. yılı nedeniyle sanatçı Pınar Ayhan’ı Antalyalılarla buluşturuyor. Sanatçı Pınar Ayhan, yakın tarihimizin müzikal belgeseli ‘Orada Duruverseydi Zaman’ ile 5 Aralık Pazar günü AKM Aspendos Salonu’nda sahne alacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaparak sanatçı Pınar Ayhan’ın, ‘Orada Duruverseydi Zaman’ isimli müzikal belgeselini Antalyalılarla buluşturuyor.  Pınar Ayhan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli devrimlerinden biri olan Türk kadına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 87. yıldönümünde, AKM Aspendos Salonu’nda 5 Aralık Pazar saat 12.00’da Antalyalılarla buluşacak.

MUHTEŞEM BİR YOLCULUK

Ayhan'ın müzikli anlatımı ‘Orada Duruverseydi Zaman’da Türkiye’nin zaman yolculuğu sahneye taşınacak. İzleyiciler, belgesel niteliğinde gerçekleşecek müzikalde, tarihte yaşayan kahramanlarla tanışma ve onları yakından tanıma imkanı yakalayacak.

TARİH BİZE BÖYLE ANLATILMAMIŞTI

6 yıldır Anadolu’nun dört bir yanında genç izleyicileriyle buluşan Pınar Ayhan; ‘’Üzülerek görüyorum ki her yerde gençler yanıma gelip, bunları bilmiyorduk; bize böyle anlatılmamıştı diyorlar. Aslında yakın tarihimiz sorunları da çözümlerini de içinde barındıran yüzlerce hikayeyle dolu. Tarih bilmeyince kolay yargılarsınız, kolay inanırsınız, unutur neyi unuttuğunuzu bile bilmezsiniz. Tarihimizi sanatla anlatmak için yollardayız, bu bizim için bir görev’’ dedi. Ücretsiz etkinliğe tüm Antalyalılar davetli.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM