Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Weltew Home Kazakistan’da 12’inci mağazasını açtı

Weltew Home Kazakistan’da 12’inci mağazasını açtı

Türki Cumhuriyetlerle ticari ilişkilerinde her geçen yıl artış hacmi gösteren Weltew Home, son olarak Kazakistan’ın başkenti Nur-Sultan’da yeni bir mağaza açtı. Ülkede 12’inci mağazasını hizmete sunan marka, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor.

Türk mobilyasını dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden ve İnegöl’ün mobilyadaki ihracat rekortmeni Weltew Home, 2021 yılı bitmeden yurt içi ve yurt dışındaki mağazalaşma yatırımlarını hızlandırıyor.

Kazakistan’da Nur- Sultan mağazasının açılış töreninde hazır bulunan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, markanın 2022 hedefleriyle ilgili görüşlerini aktardı. Balcı, “Çeyrek asırdır faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz İnegöl’de, yüksek teknolojiye sahip makine parkurumuzla ve modern üretim tesisimizle hem yurtiçinde hem de dünya pazarındaki hedef kitlelere erişilebilir fiyatlar ile kaliteli mobilyalar üretip satıyoruz. Önümüzdeki yıl kapasitemizi yüzde yüz arttıracağız. Yurt içinde ve yurt dışında nüfus yoğunluğuna göre aynı ilçede minimum çift bayilik sistemine geçeceğiz. 55 bin metrekarelik ek üretim merkezimin inşaatı 2022 yılında tamamlanmış olacak. Burada yumuşak ürün grubu ile panel mobilya üretimine ilave sağlayacağız. Ayrıca yeni yılda tüm showroomlarımızda Weltew Home markalı ev tekstili ürün gruplarımızı da satışa sunacağız. Eğer önümüzdeki yıl hammadde konusunda sıkıntı yaşanmaz ise markamız adına 2022’nin ‘altın yıl’ olacağını söyleyebilirim” dedi.

“İnegöl’den dünyaya katma değerli ürün sunuyoruz”

Mustafa Balcı, “25 yıllık serüvenimizde 79 ilde 110 mağaza ve dünya pazarında ise 42 ülkede toplam 76 mağaza ile geniş bir pazarlama ve lojistik ağına sahip olan markamızla, Türk ekonomisine katma değer sağlamaya gayret ediyoruz. Genel merkez ve mağazalarımızla birlikte 1500 kişilik çalışanımızla da istihdama katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz” diye ifade etti.  

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “İstikrarlı büyümemizi 2022 yılında da sürdüreceğiz” derken, hedefimiz olan dünyanın mobilya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi. Ayrıca Mustafa Balcı bu hedef doğrultusunda “Orta Asya coğrafyasının bizim için ayrı bir yeri var. Bölgede ve Kazakistan’da yine mağaza açılışlarımız devam edecek. Başkent Nur-Sultan’da yeni mağazamızı kullanıcılarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu duyuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM