Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
‘Turnuvanın Gol Kralı’ bahsi iddaa’da

‘Turnuvanın Gol Kralı’ bahsi iddaa’da

iddaa'nın 'Kral Oranlar'ı ile çok daha heyecanlı olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 'Turnuvanın Gol Kralı'nın kim olacağı merakla bekleniyor. iddaa'nın uzun vadeli 'Turnuvanın Gol Kralı' bahsinde beşer golü olan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ve Çekya'nın santrforu Patrick Schick'e 2,29 oran belirlendi. İngiltere'nin forveti Harry Kane'e 3,55, Raheem Sterling'e 8,50 ve Danimarka'nın genç forveti Kasper Dolberg'e 26,0 oran verildi.

 

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecanı devam ederken, iddaa'da 'Özel Etkinlik Oyunları' da hız kesmeden sürüyor. Turnuvada birbirinden zevkli maçlar oynanırken, 'Turnuvanın Gol Kralı'nın kim olacağı da merakla ediliyor. iddaa'nın uzun vadeli 'Turnuvanın Gol Kralı' bahsinde beşer golü olan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ve Çekya'nın santrforu Patrick Schick'e 2,29 oran belirlendi. İngiltere'nin forveti Harry Kane'e 3,55, Raheem Sterling'e 8,50 ve Danimarka'nın genç forveti Kasper Dolberg'e 26,0 oran verildi.

iddaa bayilerinde 'Kral Oranlar' var

Bahisseverler, Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca iddaa'nın 'Kral Oranları' ile sadece iddaa bayileri ve iddaa.com'a özel, her hafta belirlenen maçlarda daha yüksek oranlar ile oynayabiliyorlar. Bu sayede Avrupa Futbol Şampiyonası'nın nabzı, iddaa bayilerinde ve iddaa.com’da daha yüksek atacak.

İşte ' Turnuvanın Gol Kralı' bahsinin oranları:

 

OYUNCU

ORAN

Cristiano Ronaldo

2,29

Patrik Schick

2,29

Harry Kane

3,55

Raheem Sterling

8,50

Kasper Dolberg

26,0

Ciro Immobile

30,0

Lorenzo Insigne

50,0

Alvaro Morata

50,0

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM