Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Türkiye’nin Kripto Para Veri Sağlama Platformu: 21 Milyon

Türkiye’nin Kripto Para Veri Sağlama Platformu: 21 Milyon

Adını, Bitcoin’in 21 milyon ile sınırlı arzından alan Türk kripto para veri paylaşım platformu 21 Milyon, sunduğu özellikler ve Türk Lirası bazında fiyat takibi sunması ile Türk kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon en basit tanımı ile bir kripto para veri sağlama platformu olarak karşımıza çıkıyor. 21 Milyon sayesinde kullanıcılar, yatırım yaptıkları, yatırım yapmayı düşündükleri ya da sadece takip ettikleri kripto para birimlerinin fiyatlarına Türk Lirası bazında ulaşabiliyor. Diğer veri sağlama platformları genel itibari ile dolar bazında veri paylaştıkları için 21 Milyon Türk kullanıcıların işini kolaylaştırmış oluyor.

Buna ek olarak şu anda piyasada çok fazla altcoin bulunuyor ve bunların takibini anlık olarak aynı anda yapabilmek zor olabiliyor. 21 Milyon’da şu anda 8 Türk kripto para borsası ve bu borsalarda yer 250 kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre platform ilerleyen zamanlarda bu rakamları artırmayı düşünüyor. Şu anda 21 Milyon’da yer alan kripto para birimleri arasında Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC), Galatasaray Fan Token (GAL), Decentraland (MANA) ve Arsenal Fan Token (AFC) gibi pek çok popüler isim yer alıyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar 21 milyon ile Türk kripto para borsalarında yer alan pariteleri görüntüleyebiliyor ve canlı fiyat hareketlerini takip edebiliyor. Bu da özellikle farklı borsalarda alım satım yapan yatırımcıların tüm fiyatları bir arada görebilmesi sebebiyle önem taşıyor.

21 Milyon’un Özellikleri

Veri paylaşım platformu, kripto para borsalarına “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama da yapıyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Ayrıca 21 Milyon kullanıcıları gündemi de platform üzerinden takip edebiliyor. Haberler sekmesinden gündem ile ilgili önemli başlıklara ve son dakika gelişmelere ulaşılabilir. Ek olarak yeni yayınlanan haberler ana sayfaya canlı olarak düşüyor.

Bunun yanında kullanıcılar “Rehber” sekmesi aracılığı ile merak ettikleri kripto para birimleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabiliyor ve böylece yatırım yapmadan önce önemli bilgilere sahip olabiliyor.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM