Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Top Gear Bloomberg HT’de

Top Gear Bloomberg HT’de

Dünyanın en uzun soluklu ve en çok takip edilen otomotiv şovu her Cuma Bloomberg HT’de…

BBC Studios, Top Gear‘ın 21-28 sezonlarının yayın hakkını Türkiye’de Bloomberg HT kanalına verdiğini duyurdu. “Top Gear Specials” ve “Best of Programming” serilerini de kapsayan anlaşmayla birlikte Bloomberg HT, Emmy ödüllü ve Guinness Dünya Rekoru sahibi televizyon şovuna ev sahipliği yapacak.

350 milyonu bulan küresel izleyici rakamıyla dünyanın en çok takip edilen ve en uzun soluklu otomobil eğlence şovu olan Top Gear, 43 yıldır 150’den fazla ülkede yayınlanıyor. Andrew ‘Freddie’ Flintoff, Paddy McGuinness ve Chris Harris gibi isimlerin yer aldığı şovun 28’inci sezonu, BBC TWO’nun 2019’teki en büyük şovlarından biri oldu. 29’ncu sezon bu yıl İngiltere’de BBC ONE’da gösterilecek.

BBC Studios’un Küresel Pazarlar, MENA & Türkiye Kıdemli Başkan Yardımcısı Natasha Hussain anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Top Gear hem otomotive ilgi duyan hem de eğlence arayan izleyicileri bir araya getiren olağanüstü bir TV markasıdır. Esprili dilinin, yaratıcılığının ve mizah anlayışının Türk izleyicileri arasında da sadık hayranlarını bulacağına eminiz.”

Bloomberg HT Genel Müdürü Ali Can Türkoğlu da, “Top Gear 2018’den bu yana Bloomberg HT’de kayda değer bir başarı yakaladı. Bu önemli şovun Türkiye’deki ev sahibi olmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Dünyanın en çok izlenen gerçeğe dayalı TV programlarından biri olan Top Gear, her Cuma saat 23:00’de Bloomberg HT’de…

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bloomberg Gear HT’de Top

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM