Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ile Çimento ve Çimento Ürünleri Meclisi Ortak Toplantısı yapıldı

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ile Çimento ve Çimento Ürünleri Meclisi Ortak Toplantısı yapıldı

 

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ile Çimento ve Çimento Ürünleri Meclisi Ortak Toplantısı’nda madencilik ve çimento sektörlerinin sorunları dile getirildi

 

 

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ile Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclisi Ortak Toplantısı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığı’nda çevrimiçi gerçekleştirildi. Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu, TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan, TOBB Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis Başkanı Fatih Yücelik, TKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kömür Üreticileri Derneği Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, Meclis Üyesi STK Başkanları ile Madencilik ve Çimento Meclisi Üyeleri katıldı. 

 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan çevrimiçi toplantıda konuşan Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan ile Çimento Meclisi Başkanı Fatih Yücelik, sektörlerine ilişkin sorunlarını paylaştı. 

 

Toplantıda söz alan Madencilik ve Çimento Meclisi Üyeleri yaşadıkları sıkıntılar ve mevzuattan kaynaklanan sorunları aktarıp, çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini dile getirdiler. 

Üyelerin konuşmalarının ardından toplantıyı değerlendiren Hisarcıklıoğlu, kamu ile özel sektör arasında köprü kurma görevlerinin olduğunu belirterek birbirleriyle sıkı ilişkileri olan çimento ve madencilik sektörlerinin sorunlarını çözmede kararlı olduklarını söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM