Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Tmob – Thinks Mobilty, Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine destek olmak için STEPtember’a katıldı.

Tmob – Thinks Mobilty, Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine destek olmak için STEPtember’a katıldı.

Perakende, e-ticaret, bankacılık ve havacılık sektörlerinde hizmet veren Tmob, Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine destek olmak için STEPtember'a katıldı. Tmob çalışanları, sağlıklı bir yaşam için evde, parkta, sokakta, diledikleri yerde yürüyerek toplam 2.971.567 adım atarken Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine destek olmak için bağış topladı. Tmob'un kurucusu ve CEO'su Rudi Dökmecioğlu toplumsal konulara duyarlı bir teknoloji ekibi olduklarını söyleyerek, Ekim ayı sonuna kadar hem sağlıklı yaşam hem de sosyal sorumluluk kapsamında Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine 

destek olmak ve farkındalığı artırmak için günde 10 bin adım atmayı sürdüreceklerini söyledi. 

 

Tmob |Thinks Mobility perakende, e-ticaret, bankacılık ve havacılık sektörlerinde konusunda uzman, dinamik, genç ve sürekli büyüyen ekibiyle teknoloji alanında verdikleri hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da topluma yararlı adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sürdürülebilirlik ve iklim konusunda harekete geçerek iklim hareketini yönlendiren küresel topluluk Leaders for Climate Action – İklim Eylemi Liderleri arasında yerini alan Tmob, bu kez Cerebral Palsy’li çocukların tedavilerine destek olmak ve farkındalığı artırmak için STEPtember kampanyasına katıldı.

 

Tmob'un destek verdiği Cerebral Palsy Türkiye – Türkiye Spastik ÇocuklarVakfı'nın STEPtember hareketi, dünyanın 5 ayrı ülkesinde aynı anda başladı. Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Hollanda, Avusturalya, Amerika Birleşik Devletleri'nden katılımcılar günde 10 bin adım atarak Cerebral Palsy için farkındalık yaratmayı ve toplayacakları yardımlarla çocukların  tedavilerine destek olmayı amaçlıyor. Vakıf, ayda yaklaşık 500 çocuğa eğitim ve rehabilitasyon imkanı sağlıyor.

 

Rudi Dökmecioğlu: "Sürdürülebilirlik, öncelikli hedeflerimizin başında geliyor"

30'dan fazla Tmob çalışanının 2021 STEPtember hareketine katılmak için bir araya geldiğini belirten Tmob'un kurucusu ve CEO'su Rudi Dökmecioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Cerebral Palsy’li çocukların yaşam boyu ihtiyaç duydukları özel eğitim ve rehabilitasyon desteklerine kavuşabilmelerini ve sosyal hayata karışmalarını desteklemek amacıyla her yıl düzenlenen STEPtember hareketine Tmob Ailesi olarak katılmaktan gurur duyuyoruz. Bağış toplarken topluca 2.971.567 adıma ulaşan tüm arkadaşlarıma ve onların bağışçılarına teşekkür ediyorum."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM