Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
TikTok’ta Nasıl Daha Fazla İzlenme Elde Edebilirim?

TikTok’ta Nasıl Daha Fazla İzlenme Elde Edebilirim?

Son yılların en popüler uygulamalarından TikTok’ta daha fazla nasıl izlenme elde edebilirsiniz, hiç düşündünüz mü? Bu sorunun yanıtı basit: TikTok izlenme satın al hizmetiyle hesabınızı güçlendirebilirsiniz. Diğer yandan TikTok içerik üreticilerinin bir hayli fazla olması, izlenme sayınızın artması konusunda size zorluk yaşatacaktır. İşte bu noktada satın alma hizmetleri devreye girerek işlerinizi kolaylaştıracaktır. TikTok’ta izlenme sayınızı arttırmak için deneyebileceğiniz pek çok yöntem olduğu gibi Instatakipçi gibi başarılı sitelerin yardımını da alabilirsiniz. İşte size birkaç önemli ipucu…

Videolarınıza Hashtag Ekleyin

Hashtagler, TikTok algoritmasını destekler. TikTok algoritması, ne hakkında paylaşımda bulunduğunuzu ve kimlerin onunla ilgileneceğini gösterir. Hashtagler, kullanıcıların içeriğinizi arama yoluyla keşfetmelerine yardımcı olmak için de gereklidir. Bu nedenle hashtag belirlenerek, hedef kitleye ve konuya göre hareket etmelisiniz.

Uygulama üzerinden hangi hashtaglerin trend olduğunu öğrenebilirsiniz. “Keşfet” sekmesine gelip daha sonra ekranın üst kısmında bulunan “Trendlere dokun” seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Videolarınızı Kısa Tutun

TikTok videoları artık üç dakikaya kadar uzun olabilse de 30 saniyenin altındaki videoların FYP’ye (For your page) gelme olasılığı daha yüksek olur. Verilere göre kısa ve verimli videoların kullanıcılar tarafından daha çok izlediği belirlenmiştir.

Trend Olan Ses Efektleri Kullanın

Hashtagler kadar sesler de kendi içinde trend döngüsüne sahiptir. Dönemsel olarak farklı sesler popüler olur ve bu döngü sürekli olarak değişir. Uygulama üzerinden “Oluştur” seçeneğine tıklayıp ardından “Ses Ekle” öğesine dokunarak trend olan sesleri keşfedebilirsiniz.

Spesifik Hedef Kitlenizi Bulun

Her kitle için ayrı bir TikTok içeriği bulunmaktadır. Kime hitap edeceğinizi belirlemeden video çekmek veya paylaşmak hedefinize ulaşmada size zorluk yaşatacaktır. Hedef kitleniz için popüler olan sayfaları gözlemleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde doğrudan ulaşmak istediğiniz kitleyle iletişime geçmiş olursunuz.

TikTok Creator veya TikTok Business Hesabı Oluşturun

TikTok uygulamasının profesyonel kullanıcı hesapları, sizi For Your Page (FYP) konusunda destekleyemez. Ancak TikTok Creator Marketplace ve Business hesapları, hedef kitlenize ulaşma ve analiz etme konularında size yardımcı olacaktır.

TikTok Creator veya Business hesaplarına geçiş yapmak kısa sürede mümkündür. “Hesabı Yönet” seçeneğine gidin ve “İşletme Hesabına Geç” tuşunu seçin.

TikTok’ta İzlenme Nedir?

Her sosyal medya platformu, “izlenmeleri” farklı şekillerde ölçeklendirir. Ancak TikTok’ta bu sistem daha basittir. Videonuz oynatılmaya başlandığı andan itibaren, izlenme sayınız artmaya başlar.

Kendi paylaştığınız videoları oynatmanız izlenme sayısını etkilemese de kullanıcıların her işlemi size izlenme sayısı olarak geri döner. Videoların otomatik olarak oynatılması, tekrarlanması veya tekrar izlemek adına geri sarılması izlenme sayısında artış demektir.

İzlenme sayısı arttıkça tanınırlık oranınız artar. TikTok izlenme satın al işlemleri ile tanınırlığınızı daha hızlı geliştirebilirsiniz.

TikTok İzlenme Satın Almak Ne İşe Yarar?

Bugün TikTok, iki milyardan fazla kullanıcı kitlesine sahiptir. Sadece ABD’de 100 milyon kadar aktif kullanıcısı var. Yani TikTok fark edilmenizi sağlayan bir mecradır. Bu kadar yüksek bir kitleye sahip olan bir mecrada kendini gösterebilmek veya TikTok ağını büyütmek zor olacaktır.

Kullanıcıların izlenme kazanmanız için videonuzu açması veya bir iki saniye oynatmaları yeterlidir. Ancak videoların sonuna kadar izlenebilmesi önemlidir. Bunun nedeni TikTok algoritma sisteminde, yüksek izlenme süreleri olan videoların öncelikli olarak yer almasıdır.

TikTok izlenme satın al işlemleri ile videolarınız sonuna kadar izlenmiş olarak algoritmaya dahil olur. Daha fazla kullanıcıya ulaşması için algoritmaya dahil olmak önemlidir. Bu da videolarınızın izlenme sayısı ve süresiyle mümkündür.

Yeni başlayanlar için platformda adınızın duyurulması oldukça zordur. TikTok videolarınızın alaka düzeyine göre keşif sayfasında yer almasını istiyorsanız, izlenme sayınızın yüksek olması şart olmaktadır. Bu da TikTok izlenme satın al hizmetiyle mümkündür. TikTok görüntülemeleri satın almak, etkileşiminizi kolaylıkla artırmanın harika ve güvenli bir yoludur.

İzlenme Satın Almak Para Kazandırır mı?

TikTok kısa süre önce, TikTok içerik oluşturucularının platformda yayınladıkları videolardan para kazanmalarını sağlayan TikTok’un içerik oluşturucu fonunu başlattı. TikTok’ta para kazanmaya başlamak için belirli kriterleri karşılamanız gerekir. Bu kriterler;

  • Minimum 10.000 takipçi sayısına sahip olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • 1 ay içerisinde en az 100.000 video izlenme almış olmak,
  • Hesabınızın TikTok Topluluk Kuralları ve Hizmet Şartlarını karşılaması şeklinde sıralanabilir.

Yani, TikTok izlenme satın al hizmetleriyle birlikte geriye kalan şartları tamamlayarak para kazanmanız mümkündür.

TikTok İzlenme Nasıl Satın Alınır?

TikTok izlenme satın al hizmetlerinden yararlanırken özellikle güvenilirlik ve kalite standartlarına dikkat etmelisiniz. İzlenme satın almak, hızlı bir işlemdir. Verilen adımları takip ederek TikTok izlenme satın al işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

  • İlgili paketi seçin.
  • Bilgilerinizi iletin.
  • Ödeme işlemini tamamlayın.

Tüm bu adımların sonucunda satın alma işlemi şifresiz ve hile kullanılmadan gerçekleştirilir.

Verilen adımlarla ilgili herhangi bir probleminiz veya sorunuz varsa, Instatakipçi web sitesinin profesyonel destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM