Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sperm Donasyonu Nasıl Yapılır?

Sperm Donasyonu Nasıl Yapılır?

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerde, baba adayından alınacak olan spermlerin yetersiz veya kalitesiz olduğu durumlar olabilir. Bu tip durumlarda uygulanacak en mantıklı yöntem sperm donasyonu yöntemi olmaktadır. Sperm donasyonu yönteminde, baba adayının yerine belirlenen bir donörden sperm bağışı yapılmaktadır. Bu sayede çiftlerin çocuk sahibi olma şansları oldukça artmaktadır.

 

Sperm donasyonu yönteminde, başka bir erkekten bağışlanan sperm daha sonrasında anne adayının üreme organına enjekte edilebilmektedir. Bu yöntem güvenilir Kıbrıs tüp bebek merkezleri tarafından yapıldığı takdirde, işlem hakkında korkulacak bir husus bulunmamaktadır. Aynı zamanda Kıbrıs tüp bebek merkezleri, sperm donasyonu yöntemini steril bir laboratuvar ortamında da gerçekleştirebilir. Bu yöntemde ise bağışlanan sperm laboratuvar ortamında olgun yumurtalar ile döllenmektedir.

 

Sperm Donasyonu Öncesinde Donör Seçimi

 

Sperm donasyonu yönteminde, aynı yumurta donasyonu yönteminde olduğu gibi donör seçimi konusu oldukça önemli olan konuların başında yer almaktadır. Sperm donasyonu işleminin kusursuz bir şekilde yapılması ve daha sonrasında çiftlerin herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmaması için sperm bağışlayan kişinin en iyi şekilde seçilmesi gerekir. Aynı zamanda doğacak çocuğun da sağlık problemlerinin olmaması isteniyorsa bu noktada Kıbrıs tüp bebek merkezleri önemli çalışmalar yürütmelidirler.

 

Kıbrıs tüp bebek merkezlerinden bazıları sperm donasyonu yönteminin her anında çiftlerle beraber adımlar atmayı doğru bulmaktadırlar. Bu sayede atılan her adımdan haberdar olan çiftlerin içleri rahat olacaktır. Bunun yanı sıra, istenmeyen işlemler de yapılmayacağı için entegre bir yöntem ortaya çıkmış olacaktır. Sperm donasyonu yönteminde güvenilir bir şekilde donör seçimi yapmak isteyenler Cyprus IVF ile de sık sık iletişime geçebiliyorlar.

 

Embriyo Donasyonu ile Çocuk Sahibi Olmak Mümkün mü?

 

Embriyo donasyonu, son zamanlarda çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin en çok başvurmakta oldukları yöntemlerden bir tanesi haline gelmiştir. Hem anne hem de baba adayından alınan üreme hücrelerinde yetersizlikler olduğu zaman embriyo donasyonu oldukça etkili bir yöntem olmaktadır. Embriyo donasyonu sayesinde çocuk sahibi olmak isteyen çiftler, özellikle Kıbrıs tüp bebek merkezi seçimi yaparken oldukça dikkatli olmaya gayret göstermektedirler.

 

Embriyo donasyonu için Kıbrıs tüp bebek merkezi araştırması yapılırken merkezler ile iletişim halinde olmanın önemli avantajları bulunmaktadır. Süreç hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler bu noktada Kıbrıs tüp bebek merkezleri ile iletişimlerini canlı tutmalıdırlar. Embriyo donasyonu hakkında Kıbrıs tüp bebek merkezi ile iletişime geçmek isteyenler https://www.cyprusivf.net/embriyo-donasyonu/ internet sitesini de ziyaret edebilirler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM