Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Soner Çetin yine zirvede

Soner Çetin yine zirvede

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette 2021 yılının en başarılı belediye başkanı seçildi. Araştırmaya göre Soner Çetin’in başarı oranı yüzde 60,5 oldu. Başkan Soner Çetin, Çukurova halkının kendine duyduğu güvenin omuzlarındaki sorumluluğu artırdığını belirterek, hiçbir ayrım yapmadan hizmete devam edeceklerini söyledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yine zirvede yer aldı. 7 yıldır değişik araştırma şirketlerinin yaptığı çok sayıda ankette hep zirvede alan Soner Çetin, son olarak ORC’nin yaptığı araştırmada da birinci sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi, 2-21 Aralık tarihleri arasında nüfusu 100 binin üzerinde tüm büyükşehir ilçelerinde 12 bin 760 kişiyle yüz yüze ve çatı anket yöntemiyle bir araştırma gerçekleştirdi. En başarılı belediye başkanı sıralamasında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 60,5 oranıyla 2021 yılının en başarılı belediye başkanı oldu.

Soner Çetin’in birinci olduğu en başarılı belediye başkanları sıralamasında katılımcılara park bahçe, yeşil alan, çevre temizliği, halkla ilişkiler gibi birçok belediye hizmeti ile ayrı ayrı düşünceleri soruldu. Ayrıca “2021 yılının tamamını değerlendirdiğinizde belediye başkanımızı başarılı buluyor musunuz?” sorunu yöneltildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce değişik araştırma şirketinin yaptığı 14 ayrı araştırmada 9 kez birinci, 3 kez ikinci, 2 kez de üçüncü seçilmişti.

ORC Araştırma Şirketinin araştırmasında 2021 yılının en başarılı belediye başkanı çıkan Başkan Soner Çetin, “Biz halkımıza hizmet götürürken hiçbir ayrım gözetmiyoruz ve herkese eşit ve adaletli hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı böyle bir sonuç çıkmasını sürpriz olarak görmüyoruz. Hemşehrilerimizin bize verdiği destek ve gösterdiği güvene layık olmak için daha çok çalışacağız. Omuzlarımızdaki sorumluluk daha arttı. Halkımıza en iyi hizmete götürmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM