Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
ŞOK Marketler’den Okul Alışverişinde Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlarla

ŞOK Marketler’den Okul Alışverişinde Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlarla

ŞOK Marketler, okul alışverişinde de ürün çeşitliliği, kalite ve uygun fiyatlarla öğrenci ve velilerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Okul ihtiyaçlarına yönelik hemen tüm ürünler Türkiye’nin 81 ilindeki ŞOK Marketler raflarında yerlerini aldı. 

ŞOK Marketler, okullarda yüz yüze eğitime dönülmesiyle başlayan okul alışverişleri için anaokulundan üniversiteye her yaş ve kademedeki öğrenciye hitap eden geniş, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün portföyünü hazırladı. Sunduğu ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatlarıyla okul alışverişine başlayan öğrenciler ve ailelerinin bütçesine binen yükü azaltırken, ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle de müşterilerinin ihtiyaçlarını tek noktadan ve güvenilir koşullarda karşılamasına imkân sağlıyor.

ŞOK Marketler’in okul ve eğitime yönelik ürün kategorilerinde özellikle uzaktan eğitimde ihtiyaç duyulan tablet, çalışma sandalyesi gibi ürünlerin yanı sıra kalem setlerinden deftere, okul çantasından mataraya, yazı tahtasından boya setlerine her düzeyde yaş ve eğitim seviyesinin ihtiyaçlarına hitap eden geniş bir ürün çeşitliliği bulunuyor. 

Aynı fiyatlarla online alışveriş ve ücretsiz kapıya teslimat imkânı 

Okul alışverişine yönelik 200’ü aşkın ürün, ŞOK Marketler’in kalite güvencesi ve uygun fiyatlarıyla Türkiye’nin 81 ilindeki 8 bin 741 ŞOK mağazasında satışa sunuluyor. Aynı zamanda ŞOK Marketler’in online sipariş uygulaması Cepte ŞOK üzerinden de ücretsiz teslimat ve kapıda ödeme seçenekleriyle sipariş verilebiliyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM