Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sesinizi Türkiye Duysun

Sesinizi Türkiye Duysun

Kent A.Ş.; pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir zor koşullarda mesleğini devam ettirmeye çalışan müzisyenlere bir nebze moral olması adına “Kent Akustik” ismini verdiği müzik performanslarının yayımlanacağı programının ilk çekimlerini tamamladı.

 

Her bölümünde Karşıyakalı amatör bir sanatçının akustik performansını sergileyeceği Kent Akustik’te sanatçıya, Karşıyaka Belediyesi Bandosu eşlik edecek. Oyuncu ve sunucu Yüksel Ünal’ın sunumuyla her hafta bir performans, Karşıyaka Belediyesi ve Kent A.Ş.’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.  

 

“BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay "Kent Akustik ile pandemiden dolayı işsiz kalan müzisyenlerimiz için klip desteği vermek için çalışmalarımıza başladık. Karşıyaka'mızda çok değerli sanatçılarımız var, onların sesini duyurmak şehrimiz adına oldukça önemli. İlerleyen zamanlarda yapacağımız etkinliklerde Kent Akustik’te yer alan sanatçılarımız ile projeler yapmak istiyoruz. İmkanlarımızın el verdiği ölçüde bu tür katkılarımız artarak devam edecek. Sanatçılarımızın yasaklar olmadan yeniden sahneye kavuşacakları günü biz de onlar kadar arzu ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız." dedi.

 

“BU ZOR GÜNLERDE YÜZÜMÜ GÜLDÜREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

İlk programın konuğu amatör sanatçı Seda Öztürk oldu. Öztürk, Sezen Aksu’nun “Bir Çocuk Sevdim” isimli eserini icra etti.  Seda Öztürk “Kent A.Ş.’nin sosyal medyasında paylaşılan duyuru sonrası başvuru yaptım. Bana dönüş yaparak hangi eseri icra edeceğimi sordular. Karşıyaka Belediye Bandosu Şefi Şenol Şentürk ile iletişime geçtik. Ve ilk programın konuğu oldum. Benim için çok heyecan verici bir deneyimdi, bu zor günlerde yüzümü güldüren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM