Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Schneider Electric, IT Çözüm Sağlayıcılarının Sürekli Gelir Elde Edebilmelerini Sağlayacak Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programını Hayata Geçiriyor

Schneider Electric, IT Çözüm Sağlayıcılarının Sürekli Gelir Elde Edebilmelerini Sağlayacak Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programını Hayata Geçiriyor

Enerji yönetimi ve otomasyonunun dijital dönüşümü alanında dünya lideri Schneider Electric Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programını duyurdu. Bu program aracılığıyla sağlanacak mali teşvikler, destek araçları ve sertifika programları sayesinde IT çözüm tedarikçileri Yönetilen Güç Hizmetleri uygulamaları oluşturabiliyor. Edge bilişimdeki ciddi büyümeye yanıt olarak oluşturulan yeni program sayesinde IT çözüm tedarikçileri, Schneider Electric EcoStruxure IT Yazılım ve Dijital Hizmetler aracılığıyla müşterileri için fiziksel altyapıların uzaktan izlenmesi ve yönetilmesi olanaklarını sağlayarak sürekli gelir akışları yaratabiliyor. Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programı, daha önce APC Kanal İş Ortağı Programı olarak bilinen ödüllü mySchneider IT Çözümleri İş Ortağı Programının bir parçasıdır. 

 

Gartner'a göre 2025 itibariyle kurumlar tarafından üretilen verilerin yüzde 75'i geleneksel veri merkezi veya bulutun dışında üretilecek ve işlenecektir.1 Edge altyapısı özellikle yerinde IT bulunmayan durumlarda, ağ üzerinde coğrafi olarak dağıtıktır. Günümüzde IT çözüm tedarikçilerinin yalnızca yüzde 27'si2 Yönetilen Güç Hizmetleri sunmaktadır.

 

Schneider Electric Edge Bilişim ve IT Kanallarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jamie Bourassa şunları söyledi: “Edge bilişim çözüm tedarikçileri için, özellikle kritik görevli sahalarda güç ve soğutma altyapısı ile ilgili hizmet portföylerini genişletme yönünde büyük bir fırsat doğurmaktadır. Yeni bir hizmeti hayata geçirmek için zaman, eğitim ve iş geliştirme alanında çeşitli kaynaklar ayırmak gereklidir. Yapılması gerekenler iş ortağına ve yönetilen hizmet tedarikçilerinin geri bildirimlerine göre değişmekle birlikte bir yönetilen IT hizmetleri işinin hayata geçirilmesi 3.500 saate kadar zaman alabilir. Tüm iş ortakları için Yönetilen Güç Hizmetleri işine girmelerini kolaylaştıran, hızlı ve uzun vadede gelir elde etmelerini mümkün kılan bir program oluşturduk.”

 

Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programının temel bileşenleri şunlardır: 

Kullanım döngüsü indirimleri – IT çözüm tedarikçilerinin tekrar kendi işlerine yatırabilecekleri devam eden bir mali teşvik  
Adım adım operasyonel e-kılavuz – “Yönetilen Güç Hizmetleriyle İşinizi Büyütmek İçin Temel Kılavuz”
Sertifikasyon rotaları – dijital uzaktan izleme yazılımı ve hizmet seçenekleri üzerine teknik ve iş bilginizi artırmaya yönelik olarak tasarlanmış eğitim kursları 
EcoStruxure™ IT Yazılım ve Dijital Hizmetleri – Schneider Electric’in gelişmiş, 7/24 uzaktan izleme ve uzaktan/yerinde destek sağlayan esnek portföyüne erişim  
Yönetilen Güç Hizmetleri uygulamasını başarıyla hayata geçirmek için mali teşvikler
 

Son 10-12 yılda büyümeye devam eden yönetilen hizmetler pazarı, IT çözüm tedarikçileri tarafından yönetilen IT gelirlerinde 160 milyar hacme ulaşmıştır.3 IT çözüm tedarikçileri Yönetilen Güç Hizmetleri uygulaması oluşturarak enerji, soğutma, çevre ve fiziksel güvenlik varlıkları gibi müşterilerin edge ortamındaki fiziksel altyapı varlıklarını uzaktan izleyebilir ve yönetebilir, böylece yeni gelir akışları yaratabilir. Yönetilen Güç Hizmetleri, varlık kullanım döngüsü boyunca 1,5 kat ek gelir sağlamaktadır.4 IT çözüm tedarikçileri ayrıca proaktif bakım yoluyla bu sahaların dayanıklılığının artırılmasına yardımcı olabilir, gereken donanım yenilemelerini belirleyerek müşterilerin işletme giderlerini azaltabilir. 

 

Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programı, başlangıç maliyetlerinin azaltılmasına yönelik bir Müşteri Kullanım Döngüsü İndirimi içermektedir. IT çözüm tedarikçilerinin geri bildirimleri temel alınarak geliştirilmiş olan bu indirimle, kullanım döngüsü içinde müşteri varlıklarının eklenmesi, izlenmesi, hizmet verilmesi ve yükseltilmesi gibi işlemler karşılığında mySchneider IT İş Ortaklarını ödüllendirir. 

 IT iş ortaklarına Yönetilen Güç Hizmetlerinin oluşturulmasında yardımcı olacak kaynaklar 

Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programı katılımcıları, yönetilen hizmetler uygulamasının sorunsuz bir şekilde geliştirilmesini sağlayan adım adım bir kılavuz olan İşlnizi Yönetilen Güç Hizmetleriyle Büyütme Rehberi de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklara ücretsiz erişime sahip olacaklar. Bu kaynak yönetilen hizmetler uygulamasına sorunsuz geçiş sağlayan bir rehberdir. Program aynı zamanda iş ortakları için yazılım ve hizmet satışına ve eksiksiz izleme ve yönetim hizmetlerine odaklanmış iki yeni sertifikasyon programı sunuyor. Her iki sertifika da mevcut iş aşaması ve yeteneklerinden bağımsız olarak yönetilen güç sistemleri yetkinliklerini artırmayı amaçlıyor.

Sertifikayı alan iş ortakları, gelişim yolculuklarında ve gelirlerini artırmalarında kendilerine yardımcı olacak deneyimli İş Ortağı Başarı Yöneticilerine erişim sağlayacaktır. Programdaki tüm katılımcılar, rekabetçi konumlandırmayı ve iş inovasyonunu artırmak için sektör uzmanlarını ve teknoloji ortaklarını birbirine bağlayan açık bir iş platformu olan Schneider Electric'in Exchange Platform'daki tasarım araçlarına ve bir Yazılım ve Hizmetler topluluğuna erişebiliyor.

 

EcoStruxure IT Yazılımı ve Dijital Hizmetleri iş ortaklarına seçenekler sunuyor

EcoStruxure IT Yazılımı ve Dijital Hizmetleri yönetilen hizmet seçeneklerinde esneklik sağlıyor ve IT çözüm tedarikçilerinin kendi uygulamalarını hedefe yönelik olarak ölçeklendirmelerini mümkün kılıyor. İş ortakları için oluşturulan bu esnek ve özelleştirilebilir portföy ile IT çözüm tedarikçisi 7/24 uzaktan izleme ve uzaktan/yerinde destek sunabiliyor. Bu seçeneklerle iş ortakları kendi hizmet yatırımlarından faydalanabiliyor veya Schneider servis uzmanları aracılığıyla dış kaynak kullanabiliyorlar. Schneider Electric dijital hizmetler portföyünün temeli edge üzerinde başarılı dağıtım, izleme ve bakımı destekleyen EcoStruxure IT Platformudur. mySchneider IT Çözüm Tedarikçileri yazılım ve dijital hizmetleri kendi iş modellerine ve müşteri ihtiyaçlarına en uygun olacak şekilde seçebiliyor ve katmanlandırabiliyorlar.

Edge Yazılım ve Dijital Hizmetler Programı hakkında daha fazla bilgi almak isteyen IT çözüm tedarikçileri program sayfasını ziyaret edebilir. İşinizi Yönetilen Güç Hizmetleriyle Büyütme Rehberine bugün ulaşabilirsiniz. EcoStruxure IT Yazılım ve Dijital Hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edin.

 

Schneider Electric Hakkında 

 

Schneider’in amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric'te biz buna Life Is On diyoruz.

 

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

 

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta – bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

 

Global şirketler arasında en yerel olanıyız. Anlamlı Hedeflerimizi, Kapsayıcı ve Güçlendirilmiş değerlerimizi paylaşanlarla işbirliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM