Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
“Sarp Apak’ın YouTube’da konuk olmadığı ilk programa konuk olmanın şerefini yaşıyorum.”

“Sarp Apak’ın YouTube’da konuk olmadığı ilk programa konuk olmanın şerefini yaşıyorum.”

Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları ve adını film noir’a duydukları sevgiden alan podcast serisi “Teras Noir”ın Zorlu PSM YouTube kanalındaki programına bu hafta Melikşah Altuntaş konuk oldu. Melikşah Altuntaş’ın instagram gönderilerine yazdıklarından, arkadaşlarına yaptığı tatlı göndermeler ile filmlere bakış açısına kadar pek çok konunun masaya yatırıldığı programda eğlenceli anlar yaşandı.

 

 

Her hafta sürpriz bir ismin konuk olduğu Zorlu PSM YouTube kanalının yeni dijital serisi “Teras Noir”da, popüler kültürden arkadaşlıklara ve en saçma kişisel deneyimlerine kadar akıllarına o an ne gelirse konuşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in bu haftaki konuğu Melikşah Altuntaş oldu.

 

‘’Sarp Apak en son yedi yaşında çocuğun kanalına çıkmış, yeter be adam! ‘’

 

Sarp Apak’ın birçok YouTube programına katıldığına espri bir dille gönderme yapan Altuntaş “Sarp Apak’ın YouTube’da konuk olmadığı ilk programa konuk olmanın şerefini yaşıyorum. Sarp Apak’ı hareket eden herhangi bir videoda görüyorum. En son yedi yaşında bir çocuğun kanalına çıkmış artık yeter be adam. Berkcan diye bir çocuğun kanalında gördüm.” diyerek programa eğlenceli bir giriş yaptı.

 

‘’ Birçok insandan daha kibar hayvanlar tanıyorum.’’

 

Efe Tunçer’in “Birbirimize kızınca hangi hayvan isimlerini söylemeliyiz?” sorusuna “Öküz, Ayı, İnek gibi hayvanlar çok sevdiğimiz hayvanlar” diyen Altuntaş, “Birbirimize kızınca taktığımız hayvan adlarındansa kaba bir insanın adını vermeyi tercih ederim. Çünkü birçok insandan daha kibar hayvanlar tanıyorum” yanıtını verdi.

 

“Beni ağlatmak üzere bir program mı düşündünüz?”

 

Efe Tunçer’in klimasının bozulmasının üstüne ilk canlı yayın deneyiminin nasıl başladığını dinlerken oldukça eğlenceli anların ortaya çıktığı yayında, yalnız başına yapılan aktivitelerle ilgili konulara değinen Meriç Aral ve Efe Tunçer, Melikşah Altuntaş’a “İnsan ne zaman kendi başına yemek yer, içer” sorusunu yöneltince Altuntaş şakayla duygusallaşarak “Beni ağlatmak üzere bir program mı düşündünüz?” dedi. “Yalnız yemekten ziyade beni 4-6 kişilik masalarda bir kişinin tek başına laptop’ını açıp, kahvesini alıp çalışması çok rahatsız eder. Kalabalık bir grup gelip küçücük bir masaya sığmaya çalışıyorsa altı kişilik masada laptop’ınızla oturmayın. Bunu yapmayın arkadaşlar. Bu kaba da bir davranış” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM