Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
realme’nin Beklenen İlk Yerli Üretimi C21 Satışa Çıktı!

realme’nin Beklenen İlk Yerli Üretimi C21 Satışa Çıktı!

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, ilk yerli modeli, aynı zamanda dünyanın ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip en iyi giriş segment akıllı telefonu C21'i Türkiye’de lansman özel fiyatıyla satışa çıkardı. 

realme’nin en iyi giriş segment telefonu olmasıyla ön plana çıkan ve  Türkiye’de üretilen realme C21, ülkemize özel ‘Dem Siyahı’ rengi ile tüketicilerin beğenisine sunuldu. 

 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, ilk yerli modeli, aynı zamanda dünyanın ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip en iyi giriş segment akıllı telefonu C21'i Türkiye’de lansman özel fiyatıyla satışa çıkardı. Türkiye’de üretilen ve realme’nin ilk yerli üretimi olması ile dikkat çeken C21, gelişmiş özellikleriyle realme’nin var olan çıtasını bir üst seviyeye taşırken, aynı zamanda fiyat/performans ile de ön plana çıkıyor. 

 

realme C21 özellikle iyi bir giriş segment akıllı telefon arayışında olanlar için ideal olarak raflarda yerini aldı.

 

Sektörde TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasını Alan İlk Akıllı Telefon: realme’nin İlk Yerli Üretimi C21

 

Türkiye pazarına girdiği günden bu yana Türkiye’deki tüketicilerinin deneyimini en üst seviyeye ulaştırmak ve taleplerini her açıdan en iyi şekilde karşılamak için çalışan realme’nin Türkiye’de ürettiği ilk telefon C21, sektörün ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasını alan akıllı telefonu olmasıyla ön plana çıkıyor. Türkiye’deki tüketicilerinin ihtiyaçlarının ve beklentilerinin her zaman ötesine geçen realme, en iyi giriş segmet telefonunu Türkiye’de üreterek yeniden bu taahhütünü yerine getirmiş oldu. 

 

Yapay Zeka Destekli Üçlü kamera kurulumu ve Süper Gece Manzarası Moduyla gecenin güzelliğini yakalayın

 

realme C21'in 13 MP ana kamerası, 4 kata kadar yakınlaştırma ve PDAF otomatik odaklama desteği sunuyor. Hem gün ışığında hem de düşük ışıklı ve karanlık ortamlarda net ve daha canlı sonuçlar veren fotoğraflar çekilebilmesini sağlayan C21, ayrıntı ve renk bakımından da rakiplerini geride bırakıyor. Piksel düzeyinde eşleme algoritması aracılığıyla Chroma Boost özelliğine sahip olan cihaz, renkler ve parlaklıkta düzeltmeler yaparak daha iyi bir dinamik aralık, ekran kontrastı ve canlı renkler sunuyor. Mükemmel fotoğraflar için trend belirleyici özelliklerle tasarlanan selfie kamerası, yapay zeka destekli güzellik, HDR modu, portre modu ve filtre desteğiyle birlikte geliyor.

 

 

6,5 inç HD ve mini damla tam ekranla daha sürükleyici video ve oyun deneyimi

realme C21'in ekran/gövde oranı 89,5'e varan 6,5 inç HD ve mini damla tam ekrandan oluşuyor. 20:9 en boy oranıyla kolayca elde tutulabilen cihaz, sosyal medyada gezinirken daha fazla içeriğin görülebilmesine olanak tanıyor.

 

Daha iyi oyun deneyimi için sekiz çekirdekli 12 nm 2.3 GHz güçlü işlemci

realme C21, MediaTek Helio G35 Gaming işlemcisiyle segmentindeki en güçlü cihaz olarak öne çıkıyor.  2.3 GHz'ye kadar saat hızına sahip sekiz çekirdekli 12 nm teknolojisiyle üretilen Helio G35, HyperEngine özelliğiyle oyun boyunca sorunsuz ve kesintisiz bir performans sunuyor.

 

Süper Güç Tasarrufu Moduna sahip 5.000 mAh pil

realme lab'a göre C21, 47 günlük bir bekleme süresine sahip. Süper Güç Tasarrufu Modu sayesinde sadece 5 pile ile WhatsApp 1,41 saat, YouTube 1,36 saat veya Spotify 4,78 saate kadar kullanılabiliyor. 

 

Ultra hızlı açılan parmak izi kilidi ile gizliliğinizi koruyun

Saniyeler içinde ultra hızlı parmak izi kilidi açmayı destekleyen realme C21, aynı zamanda tek tıklama veya bakışla kilidin kolayca açılmasını sağlayan yüz tanıma desteğine de sahip. Cihazın üzerinde çift SIM yuvası ve 256 GB'ye kadar genişletilebilen özel SD kart yuvası bulunuyor. Elde rahatça tutulabilen cihaz, sürtmelere ve çizilmeler karşı dayanıklılığıyla dikkat çekiyor ve üzerinde parmak izi bulundurmuyor.

 

Giriş segment akıllı telefon arayışında olan gençler için ideal seçim realme C21

realme C21, 47 güne kadar bekleme ve ters şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil, MediaTek Helio G35 işlemci, 6,5 inç geniş ekran, mini damla tam ekran, parmak izi sensörü ve çift SIM ve 256 GB'ye kadar genişleme olanağı sağlayan microSD kart yuvasıyla birlikte geliyor. Tüm bu özellikler Türkiye’ye özel ‘Dem Siyahı’ ve ‘Boğaz Mavisi’ renkleriyle adeta bir sanat eseri hissi yaratıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM