Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Rahat ve Şık Lohusa Pijama Modelleri

Rahat ve Şık Lohusa Pijama Modelleri

Geçmişten bu yana tarih içerisinde pek çok giysi modeli üretilmiş ve kullanılmıştır. Gerek istek gerek ise ihtiyaç dahilinde üretilen bu giysi modellerinin günümüzde en popüler olanlarının arasında lohusa giysileri gelir. Lohusa giysileri kadınların doğumdan sonra giydikleri giysilerden ve geceliklerden oluşur. Günümüzde oldukça çeşitliliğe ve tarza ayrılan bu giysiler yediden yetmişe her yaştan ve her tarzdan kadının zevkine hitap edebilecek kadar geniş bir sektördür.

Lohusa giysi sektörünün asıl amacı kişileri zaten stresli ve sancılı oldukça bu süreçte bir nebze bile olsa daha rahat hissettirmektir. Oldukça iş gören ve bu nedenden ötürü çokça tercih edilen lohusa gecelik modelleri günümüzde anne bebek giysi sektörünün en baş sırasında yer alır.

Lohusa Pijama Çeşitleri ve Modelleri Nelerdir?

Lohusa gecelik ve pijama modelleri günümüzün en popüler giysileri arasında yerini alır. Kadınların doğumdan sonra 40 günlük bir regl sürecinde giydikleri bu giysilerin asıl kullanılma amacı onları olduğundan daha rahat hissettirmektir. Lohusa pijama çeşitleri ve modelleri listesinin ilk sırasında önden bağlamalı pijamalar yer alır. Kadınlar doğumdan sonra sıklıkla bebeklerini emzirmek zorunda olduklarından ötürü rahat giyilip çıkartabilen pijama tercih etmek oldukça önemli bir husustur.

Bu tarz önden bağlamalı üst pijama modelleri kadınlara rahatlıkla bebeklerini emzirme imkânı sunmaktadır. Lohusa pijama çeşitlerinin diğer bir sırasında ise takımlar yer almaktadır. Üst alt ve sabahlığın bir arada bulunduğu bu takımlar daha şık ve uyumlu durduklarından ötürü diğerlerine oranla daha çok beğenilmektedir.

Rahat ve Şık Lohusa Pijama Modelleri
Rahat ve Şık Lohusa Pijama Modelleri

Lohusa Olan Kadınların Pijama Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Lohusa olan kadınların pijama seçimleri mutlaka onların tercihlerine göre olmalıdır. Bu tercihlerin ilk sırasında şortlu pijamalar yer alır. Doğumdan sonra hareket ederken oldukça zorluk yaşayan kadınlar için şortlu pijamalar bulunmaz bir nimettir. Çıkartılması ve giyilmesi oldukça pratik olan bu giysi modelleri yaz aylarında en çok kullanılan ve satın alınan lohusa giysilerinin başını çekmektedir.

Bunun yanı sıra lohusa pijama modelleri arasında bulunan askılı elbise model giysiler yalnızca lohusa döneminde değil hamilelik döneminde de kadınların kullanabileceği kadar fonksiyonludur. Hamile gecelik modelleri arasında da bulunan bu askılı elbise model gecelikler özellikle emzirme gibi işlerde kadınlara oldukça kolaylık sağlayabilmektedir. Emzirme konusunda kolaylık sağlayan diğer bir giysi ise yakası düğmeli olan üst giysilerdir.

Lohusa Pijama Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Lohusa ve hamile olan insanları pijama seçimlerinde dikkatli olmaları gerekir. Hamile gecelik ve lohusa gecelik adı altında üretilen bu giysilerin bazıları kumaş bakımından diğerlerinden ayrılır. Günümüzde genellikle merdiven altı firmalarda kaçak olarak üretilen bu giysilerin pek çoğunun kumaşı kanserojen etkiye sahip kumaşlardandır. Bu tarz kanser yapıcı kumaşlar hem anneye hem de anneyle sürekli etkileşim halinde olan bebeğe zarar verebilir.

Bu nedenden ötürü kişilerin gecelik seçimi yaparken geceliğin kaliteli olmasına ve pijamanın sağlıklı bir kumaştan yapılmış olmasına dikkat etmesi önemlidir. Bu durumun yanı sıra yine pijama kumaşının tahriş etmeyen veya sert olmayan türde olması da dikkate değer konulardandır. Aksi taktirde sert ve batan kumaş modelleri ile üretilen gecelikler, anneyle temas halinde olan bebeğin rahatsız olmasını sağlayabilir.

Lohusa Kadınlar için Rahatlığın Önemi Nedir

Lohusa döneminde olan kadınlar için rahat etmek oldukça önemli bir ihtiyaçtır. Zaten doğum gibi zorlu bir süreç atlatan ve ardından 40 gün boyunca regl olan kadınların stresli ve rahatsız bir süreç yaşadıkları bariz bir gerçektir.

Bu süreç boyunca onların rahat hissetmesi baz alınarak üretilen lohusa ve hamile gecelik modelleri, aynı zamanda bebekleriyle daha kaliteli vakit geçirmelerini sağlar. Lohusa kadınlar rahat oldukları ve stres yapmadıkları süre boyunca herhangi bir süt sıkıntısı yaşamaz ve bu zorlu süreci rahatlıkla atlatabilirler.

Lohusa Pijama Takımlarının Fiyatları Nelerdir?

Günümüzde kadınların istekleri ve ihtiyaçları baz alınarak üretimi yapılan lohusa gecelik modelleri pek çok farklı tarzdan ve modelden oluşmaktadır. Bu modellerin çokluğu nedeniyle gecelikler için belirli bir fiyat vermek mümkün değildir fakat hemen hemen çoğu insanın imkanına ve bütçesine uyum sağlayabileceği söylenebilir. Oldukça makul düzeylerde satılan bu geceliklerin fiyatı, kalitesine oranla değişiklik gösterecektir.

Daha yüzlerce ürün seçeneği için https://www.lohusahamile.com/lohusa-gecelik linkini tıklayarak, dilediğiniz ürünlere ulaşabilirsiniz ve Kredi kartına taksit imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM