Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Pray TV Artık Yayında!

Pray TV Artık Yayında!

Pray TV Artık Yayında! Genç girişimci. Muhammet Emre Aydın ‘ın kuruculuğunu üstlendiği. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Pray TV. Praytv.com.tr olarak 25 Ülkede, 25 Dilde yayınlandı.

İçeriğinde Binlerce Yerli & Yabancı Film, Yüzlerce Yerli & Yabancı Dizi, Onlarca Yerli & Yabancı Belgesellerin yanı sıra. Kendi bünyesinde çektiği projeler ile göz kamaştırıyor.

Daha öncesin de Yağmurlu Bir Günde, Aşığım Sana, Sevemez Kimse Seni, Akdeniz Akşamları, ŞŞŞşş gibi projeleri yazıp yöneten genç yetenek Muhammet Emre AYDIN. Henüz 23 Yaşında elde ettiği, Başarıları ile göz kamaştırıyor.

Pray TV Artık Yayında!

Bunların yanı sıra şuan Gaziantep ‘te bulunan genç girişimci Muhammet Emre AYDIN. Çekimlerine başlayacağı Akif dizisi için kolları sıvadı.

Pray TV, bizim hayalimizdi ve şuan bu hayalin içindeyiz. Elimizden gelenin en iyisinin de en iyisini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz ve hiç pes etmeden yolumuza devam ediyoruz.

Bu başarı sadece benim değil. Ekibimin de başarısı, Her zaman desteğini esirgemeyen sektörde bulunan büyüklerimin de başarısı. Hepsine sonsuz teşekkürü borç bilirim.

Projesinden de  bilgi vermeyi ihmal etmeyen Muhammet Emre AYDIN.

Akif” 26 yaşında 12 Bölgesel, 5 Türkiye 3 Avrupa Şampiyonluğu olan genç bir boksörün hayatını ele aldığımız bir proje.

Kendi ekibimizle beraber kurgulayıp yazdığımız bu proje Çekimleri esnasın da Antep ‘te yoğun ilgi gördü.

Bu ilgi bizi olumlu yönde çok etkiledi ve motive etti. Başrolün de İsmail Şimşek ‘in olduğu projemiz 5 Kasım gibi ilk bölümünü yayınlamayı planlıyoruz.

İlk 2 bölümü Youtube üzerinde geri kalan bölümleri ise praytv.com.tr üzerinden izleyiciye sunmayı planlıyoruz.

Yaklaşık 14 bölüm olarak yazdığımız senaryomuzun gidişata göre şekilleneceği ve izleyiciyi her zaman konunun içinde tutmayı planladıklarını aktardı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM