Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
PETRONAS Türkiye’nin Servislere Yönelik Bedelsiz Ürün Özel Kampanyası’nda Ödüller Teslim Alındı

PETRONAS Türkiye’nin Servislere Yönelik Bedelsiz Ürün Özel Kampanyası’nda Ödüller Teslim Alındı

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu OtoAsistanım Dijital Platformu Bedelsiz Ürün Kampanyası ile özel servisler binlerce PETRONAS ürünü kazanabiliyor. Mart-Nisan ayları arasında düzenlenen kampanya sonucunda puan toplayan OtoAsistanım üyesi servisler, ödüllerini teslim aldı. PETRONAS Türkiye ayrıca yoğun ilgi üzerine Temmuz-Eylül ayları boyunca sürecek yeni bir kampanyayı daha duyurdu.

 

 

PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu, özel servislerin iş planı ve takibini kolaylaştıracak dijital müşteri hizmetleri yönetim platformu olan OtoAsistanım’a üye servisler, Mart-Nisan ayları boyuna PETRONAS ürünleri satın alarak puan topladı. Bu puanlarla PETRONAS Promosyon Portalı’na giriş yaparak istedikleri ürünleri bedelsiz olarak talep ettiler. Haziran ayında ise üye servislere PETRONAS distribütörleri tarafından hediyeleri teslim edildi.

 

Yoğun ilgi üzerine yeni bir kampanya daha 

PETRONAS ayrıca yoğun ilgi ve istek üzerine üye servislere yönelik yeni bir kampanyanın da müjdesini verdi. Servislere yönelik kampanya kapsamında OtoAsistanım üyesi servisler, Temmuz ve Eylül ayları arasında satın aldıkları PETRONAS Ürünleri karşılığında topladıkları puanlarla yüzlerce PETRONAS ürünü arasından diledikleri ürüne bedelsiz olarak sahip olabilecekler. 

 

PETRONAS Bedelsiz Ürün Kampanyası’na katılmak için servislerin OtoAsistanım üyesi olması gerekiyor. Kampanyaya dahil olan ürünler ise şöyle: PETRONAS Syntium ve PETRONAS Selenia markalı Binek Araç Motor Yağları, PETRONAS Urania markalı Hafif Ticari Araç ve Ağır Vasıta Dizel Motor Yağları ve PETRONAS Tutela Transmisyon Sıvıları.

 

Sektörde bir ilk olan OtoAsistanım hızla genişliyor

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye tarafından kullanıma sunulan OtoAsistanım, servise gelen müşterilerin araçlarına özgü dijital bakım kartı oluşturarak geçmişe yönelik tüm bakım ve yağ değişim işlemlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor. OtoAsistanım’a araç markası modeli ve plakasını girip aracını ücretsiz kayıt ettiren araç sahipleri ise OtoAsistanım kullanıcısı olan servislere rahat erişim sağlıyorlar. Araç sahipleri OtoAsistanım uygulaması sayesinde araçlarının servis ve bakım zamanlarını hatırlatma özelliğiyle takip edebiliyor. Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan OtoAsistanım, şu anda 700’den fazla servis tarafından kullanılıyor ve sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM