Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Pandemide ihracata devam eden Seger’e bronz ihracat ödülü

Pandemide ihracata devam eden Seger’e bronz ihracat ödülü

 Türkiye, otomotiv endüstrisindeki ihracat şampiyonluğunu kesintisiz 15 yıla çıkardı. Otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), şampiyonluğa katkı sağlayan firmaları ödüllendirdi. Üretiminin yüzde 80’ini dünyanın 70’ten fazla ülkesine ihraç eden Seger, zorlu pandemi koşullarında gerçekleştirdiği ihracatlarla Türkiye’nin şampiyonluğunda pay sahibi oldu ve ‘2020 Bronz İhracatçı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

 

Bursa’daki fabrikasında gerçekleştirdiği üretiminin yüzde 80’ini dünyanın 70’ten fazla ülkesine ihraç eden Seger, pandemiye rağmen 2020 yılında da ihracata devam ederek otomotiv endüstrisine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürdü. Seger, pandemide üretimin kısıtlı olarak devam ettiği dönemlerdeki ihracat performansı ile Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)’nden ödül aldı.

 

Türkiye’nin ihracat şampiyonluğuna önemli katkı sağladı

 

Bursa ve Çin’deki fabrikalarında yıllık 16 milyon korna üretim kapasitesine sahip olan Seger, sorumlu olduğu iş ortaklarının tedarik ihtiyaçlarını gidermek ve sıkıntılı süreçte ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere kısıtlı da olsa ihracatını sürdürdü. Sürecin en başından sonuna dek stratejik adımlar atan Seger, çalışmalarının karşılığını ödül olarak aldı. 

 

2020 yılında da şampiyon olunmasına özverili çalışmaları ile katkıda bulunan Seger’e Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından ‘Bronz İhracatçı Ödülü’ verildi. Seger’in de aralarında bulunduğu başarılı üretici ve ihracatçı firmalar, her anlamda zorlayıcı pandemi koşulları nedeniyle dünyanın durma noktasına geldiği 2020 yılında faaliyetlerine devam ederek Türkiye’nin otomotiv endüstrisindeki kesintisiz 15 yıllık şampiyonluğuna katkı sağladı.

 

Selim Baykal: “Ödülden çok şampiyonluğa katkı sağlamış olmak önemli”

 

Türkiye’nin otomotiv endüstrisindeki ihracat şampiyonluğuna katkıda bulunmanın gurur verici olduğunu ifade eden Seger Yönetim Kurulu Başkanı Selim Baykal, “Zorlu koşullarda çalışarak karşılığını ödül olarak almak şirketimiz adına mutluluk kaynağı ve çalışanlarımız için motive edici oldu. Bizim için ödülden de önemli olan otomotiv endüstrisi ihracatında ülkemizin Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)’in de katkıları ile 15’nci kez kesintisiz şampiyon olmasıdır. Bu da otomotiv endüstrisinde ülkemizin stratejik konumunun ne kadar önemli olduğunu ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Dünya otomotiv sektörü Türkiye’den ihraç edilen ürünlerin kalitesini biliyor ve bu yüzden tercih ediyor. Pandeminin bitişi ile birlikte sektörde bulunan tüm firmaların performansı ve ülke ekonomisine katkıları artacaktır. Seger olarak önümüzdeki yıllarda da tüm gücümüzle çalışarak katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM