Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Niloya Hayvan Dostlarıyla Kamp Sezonunu Açıyor

Niloya Hayvan Dostlarıyla Kamp Sezonunu Açıyor

Yaz tatili sezonuyla beraber, çocukların da eğlenecekleri aktivitelerin başında gelen kamp, deniz ve oyun serüveni de başladı. Eğitici ve öğretici içerikleriyle ekranlara gelen yerli çizgi film karakteri Niloya ise yeni bölümünde arkadaşlarıyla birlikte kamp yapmak için bir araya geliyor. Güzel bir günde hayvan dostlarıyla çimlerde yuvarlanıp eğlencenin tadını çıkaran Niloya ve arkadaşları kamp yapmanın heyecanıyla eğlenceli anlar yaşamaya devam ediyor.  İzleyenleri yeni bir maceraya sürükleyecek olan çizgi film, 25 Haziran Cuma günü saat 15.00’ da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek.

 

Yerli çizgi film karakteri olan Niloya, eğitici ve öğretici içerikleriyle okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için güncel konularla ekrana gelmeye devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle kamp yapmak için arkadaşları ve hayvan dostlarıyla bir araya gelen Niloya, ‘’Miniş Bizde Kalabilir Mi?’’ bölümüyle de izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

 

25 Haziran Cuma günü saat 15.00’ da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 138. Bölümün konusu ise şöyle;

 

Güzel bir günde, Niloya ve Tospik önde, Miniş ise hemen peşlerinde çimlerde yuvarlanmaktadırlar. Cep civcivi de arkalarındadır. Mete yanlarına gelerek kamp yaptıklarını söyler. Niloya hayvan dostlarını da yanına alarak arkadaşlarının yanına gider.  Hep birlikte çok eğlenirler. Artık evlere gitme zamanı gelmiştir. Niloya, hayvan dostlarını da evine götürmek istemektedir. Acaba Niloya, arkadaşlarının annelerinden izin alabilecek midir?

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM