Haberler As
Muhtarlar günü Urla’da törenle kutlandı
Sosyal Medyada Paylaş
19 Ekim 2021
Haberler AS

Muhtarlar günü Urla’da törenle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Urla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca başta olmak üzere idare amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende muhtarlar günü kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 

Yerel demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan hem devleti hem de halkı temsil eden muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutlayan Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç Urla için özveriyle çalışan muhtarlara teşekkür etti.

Tören programının ardından Urla’da görev yapan muhtarlara İskele Urit Restoran’da yemek düzenlendi. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Bırak

Haberleras.com Tüm Hakları Saklıdır © 2020 medya sponsorluğu / kitle fonlama / habertr / gezi bülteni / Kadın Haberleri