Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
“Mucize 2: Aşk” Sinemalardan Sonra İlk Kez beIN CONNECT’te!

“Mucize 2: Aşk” Sinemalardan Sonra İlk Kez beIN CONNECT’te!

Gişede çok büyük bir başarı yakalayan Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filminin devamı “Mucize 2: Aşk” 31 Ekim Cumartesi günü televizyonda ilk kez beIN MOVIES TURK ve beIN CONNECT ekranlarında.

Türkiye’nin lider yayın platformu Digiturk, en kaliteli içerikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Vizyona girdiği tarihten itibaren geniş kitlelerin beğenisini kazanan, hikayesi ile gönülleri fetheden “Mucize” filminin devamı olan “Mucize 2: Aşk” Digiturk farkıyla televizyonda ilk kez 31 Ekim Cumartesi saat 22.00’da beIN MOVIES TURK ekranlarında izleyiciyle buluşuyor . Diledikleri zaman diledikleri yerden izlemek isteyen sinemaseverler ise yine aynı günden itibaren filmi beIN CONNECT’ten izleyebilecek.

Başarılı bir müzik kariyerinin yanı sıra sinemacı kimliği ile de oldukça dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı son uzun metraj filmi “Mucize 2: Aşk”ın başrollerini Mahsun Kırmızıgül, Damla Biran Yılmaz, Erdal Özyağcılar ve Mert Turak paylaşıyor.

“Mucize 2: Aşk”ın konusu şöyle: Engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin, köyde yaşadıkları sorunlardan iyice bıkar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen çift, Batı’da bir kasabaya gider. Ancak gittikleri kasabada da türlü sorunlarla karşılaşırlar. Çift, ne olursa olsun insanların önyargılarını aşıp, hayata tutunmak için çabalar. Mızgin’e âşık olan Aziz, karısı için engellerinden kurtulmaya karar verir ve bu uğurda zorlu bir mücadeleye girişir. Aziz, Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin’in de desteği ile eşi için birçok mucizeyi gerçekleştirir.

Serinin ilk filmi “Mucize” de beIN CONNECT’te!

Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı serinin ilk filmi “Mucize”yi de izleyiciler diledikleri zaman beIN CONNECT üzerinden izleyebiliyor.

Ege’nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu’nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan “Mucize”, yokluk içerisinde okulu, okumayı, eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM