Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Misli.com’dan Türk basketboluna büyük destek

Misli.com’dan Türk basketboluna büyük destek

Misli.com, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi’nin ise tarihindeki ilk isim sponsoru oldu. 

Ayrıca bu anlaşma kapsamında, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tüm maçlar ücretsiz olarak misli.com’da canlı yayınlanacak.

Misli.com, Türk sporuna verdiği desteğe futbol ve voleybolun ardından basketbol ile devam ediyor.

Misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında geçerli olmak üzere ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi’nin ise ilk isim sponsoru oldu.  Türk basketbol tarihinde önemli bir yeri olan bu sponsorlukla birlikte, TBL artık 2 sezon boyunca misli.com Türkiye Basketbol Ligi olarak anılacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanacak tüm maçlar sezon boyunca ücretsiz olarak misli.com mobil uygulaması ile misli.com web sitesinde canlı yayınlanacak.

Türkiye’de farklı spor dallarında, kulüpler ve federasyonlara verdiği destek ile öne çıkan misli.com, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi’nin ise isim sponsoru oldu. Misli.com Türk basketbolunun gelişimini desteklerken, iki sezon boyunca liglerin marka değerine de katkı sağlayacak. 

Üç ligi kapsayan sponsorluk anlaşması kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in katılımlarıyla 12 Ekim Salı günü bir imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Son beş yılda, sponsorluk gelirlerimizi 30, sponsor sayımızı 40 artırırken, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak pandemi sürecinde en büyük desteği iş ortaklarımızdan yani sponsorlarımızdan aldık. Sezonun erken sonlanması, bazı liglerimizin oynatılamamasına rağmen, basketbola inançlarını bizlere kanıtlayan sponsorlarımızın çoğu basketboldan çıkmak yerine kontratlarını uzatmayı tercih etti. Pandemi döneminin olumsuz sonuçları her alanda olduğu gibi sporda da yaşanırken, federasyonumuz gelirlerini bu süreçte dahi artırmayı başardı. Bu süreçte yürüttüğümüz sistemli ve titiz çalışmalarla pandeminin etkilerini en aza indirdik. Sürdürülebilir ve güçlü bağımız sayesinde kazanan hem markalar hem de basketbol oldu. Bugün sizlerle burada buluşmamıza vesile olan, iş adamlığı kadar spor adamlığı ile hayatımızda yeri ve izi olan değerli büyüğüm, başkanım, Sayın Yıldırım Demirören’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sayın Demirören’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding bünyesinde, Dijital alandaki atılımları ve Türk sporuna sağladıkları katkıyla örnek bir duruş sergileyen Misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında hem ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, hem de Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru olacak. Bu güzel haber tüm liglerimiz için çok değerli olsa da, kurulduğu günden bugüne ligin kalitesinin artması sonucu tarihte ilk defa bir isim sponsoru kazanan Türkiye Basketbol Ligi için büyük bir müjde niteliğindedir. Türkiye Basketbol Ligi kulüplerimiz, hem marka değeri artan bir ligde mücadele edecek, hem de değerli bir gelir artışına sahip olacaktır.” dedi.

Misli.com’u temsilen konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: “Hem kadınlar hem de erkeklerde Avrupa’nın en güçlü liglerine sahip olan Türkiye Basketbol Federasyonu’nu gönülden destekliyoruz. Her dakika büyüyen ve gelişen misli.com, Türkiye Basketbol Ligi’ne ismini vermekten, kadın ve erkek basketboluna ana sponsor olmaktan ve özellikle alt ligleri desteklemekten onur duymaktadır” dedi.

Misli.com Üyelerine Ayrıcalıklı Fırsatlar

ING Basketbol Süper Ligi’nin Ana Sponsoru ve münhasır dijital yayın haklarının da sahibi olan misli.com üyelerine bu ligin tüm maçlarını misli.com mobil uygulaması ve web sitesinden ücretsiz canlı izleme imkanı sunacak. Misli.com üyeleri, hem basketbol maçlarının heyecanını canlı takip edebilecek, hem de misli.com üzerinden basketbol maçlarına canlı bahis oynayarak heyecanlarını ikiye katlayabilecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM