Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Merkez sağın öncü isimlerinden Yaşar Aydın’a tam destek

Merkez sağın öncü isimlerinden Yaşar Aydın’a tam destek

Merkez Sağ siyasetinin önde gelen isimleri de rotayı Yaşar Aydın’ın Onur İttifakı’na çevirdi.

Merkez sağın önemli isimlerinden Ahmet Yıldırım, telekonferans toplantısı organize etti. Telekonferans yoluyla düzenlenen toplantı 28 ilde aynı anda yapıldı. Yıllar boyu MHP, DP, ANAP ve REFAH Partilerinde görev yapmış olan merkez sağın ak saçlıları diye tabir edilen önemli isimleri, 2023’te yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçiminde Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ı destekleyeceklerini bildirdi.

“AK PARTİ İÇİN OY İSTEDİĞİMİZ DOSTLARIMIZIN YÜZÜNE BAKAMAZ OLDUK”

Toplantıyı organize den ve bugüne kadar AK Parti’yi desteklediklerini söyleyen Ahmet Yıldırım, rotanın Yaşar Aydın’a kırıldığını ifade ederek şöyle dedi:

“AK Parti bizim değerlerimizi temsil etmekten çok uzaklaştı. Biz ona çok kredi verdik ama onlar bizi hiç dinlemeyerek hep kendi bildiklerini yaptılar. AK Parti için oy ve destek istediğimiz dost ve arkadaşlarımızın artık yüzlerine bakamaz olduk.”

“EN SON AKŞENER DESTEK İSTEDİ, ALLAH’TAN DESTEK VERMEDİK”

Oy için dostlarının kapısını çaldıklarını söyleyen Yıldırım, “‘Bizden oyu siz istediniz, kefil oldunuz. Şimdi geldiğimiz duruma bakın, perişan haldeyiz’ diyorlar. En son Meral Akşener bizden destek istedi. Allah’tan destek vermedik o da HDP’nin kuyruğu oldu.”

“YAŞAR AYDIN’I BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Yaklaşık 2 yıldır Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ı takip ettiklerinin altını çizen Ahmet yıldırım, Aydın’ın tüm konuşmalarının arkadaşları tarafından değerlendirildiğini de belirterek, “Hep bir açık aradık çünkü AK Parti’den ağzımız yanmıştı. Yaşar Aydın’da en ufak bir sıkıntı, açık bulamadık ve onu destekleme kararı aldık. O, bizim aradığımız liderdi. Yaptığı konuşmalarıyla, bakış açısıyla, yeni fikirleri ve düşünceleriyle. Şimdi arkadaşlarımızla bir whatsapp hattı kurduk ve burada Yaşar Aydın’ın yaptığı konuşmaları paylaşıyoruz. Gerekirse kapı kapı gezip illere giderek toplantılar yapacağız ve ilk seçimde Yaşar Aydın’ı başkan yapacağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM