Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Marshall Tezgahtarları ile Buluştu

Marshall Tezgahtarları ile Buluştu

Marshall, usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla tezgahtarlarının evlerine konuk oldu.  “Marshall Ailesi Yarışıyor” program konseptiyle internet platformu üzerinden yayınlanan yarışmada tezgahtarlar kıyasıya yarıştı, yarışırken öğrendi.

Türkiye’nin lider boya markalarından Marshall, tezgahtarlar için hazırladığı özel yarışmanın final etabını gerçekleştirdi. Usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un eğlenceli sunumuyla, online platformda yayınlanan “Marshall Ailesi Yarışıyor” programında tezgahtarlar büyük ödül olan 10 bin TL değerinde hediye çeki için yarıştılar. 

Her hafta 25 tezgahtar 150 TL’lik Alışveriş çeki kazandı 

4 hafta süren yarışma boyunca her Salı Marshall Clubcart üyesi tezgahtarlar final mücadelesi verirken aynı zamanda gecenin ilk 25’ine girerek market alışveriş çeki kazanmak için yarıştılar. 4 Hafta sonunda 100 kişi toplam market alışveriş çeki kazanmış oldu. 

Pınar Adabağ, “Marshall; ustasıyla, tezgahtarıyla, çalışanlarıyla, müşterisiyle çok büyük bir ailedir”

Yarışma ile beklediklerinin üstünde olumlu dönüşler aldıklarını aktaran Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, “Biz, ‘Marshall Ailesi’ dediğimiz zaman ustalarımızdan, tezgahtarlarımıza, müşterilerimize ulaşan çok geniş bir nüfustan bahsediyoruz. Bu bağlamda ailemizin hiçbir ferdini diğerinden ayırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz diyebilirim. Hepimizi yoran pandemi sürecinde ailemizin yüzünü güldürmek bunu yaparken de tezgahtarlarımıza dokunabilmek için “Marshall Ailesi Yarışıyor” adı altında özel bir yarışma hazırladık. 4 hafta süren program boyunca Ceyhun Fersoy’un eğlenceli sunumunun yanı sıra tezgahtarlarımıza günlük iş yaşamlarını kolaylaştıracak bazı minik ip uçları da verdik. Programa bağlanan uzmanlarımız Marshall boyalarıyla ilgili tezgahtarlara belki unuttukları belki bilmedikleri ip uçları verdiler. Böylelikle esas amacımız olan eğlenirken öğrenmeyi her anlamda sağlamış olduk” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM