Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
L’Oréal Türkiye CEO’su Laurent Duffier, Dubai merkezli L’Oréal Orta Doğu Bölgesi’nin CEO’su olarak atandı

L’Oréal Türkiye CEO’su Laurent Duffier, Dubai merkezli L’Oréal Orta Doğu Bölgesi’nin CEO’su olarak atandı

Dünyanın lider güzellik şirketi L’Oréal Grup, Orta Doğu Bölgesi'ndeki Genel Müdürü’nü açıkladı. Laurent Duffier, Eylül ortasından itibaren Grup’un Körfez ülkelerindeki yönetimini üstlenecek.

 

L’Oréal Grup’ta üst düzey atama gerçekleşti. Laurent Duffier, L'Oréal Orta Doğu Bölgesi’nin yeni CEO'su olarak atandı. Bölge’nin merkezi olan Dubai’de görevini sürdürecek olan Laurent Duffier, bölgedeki 7 ülkede L’Oréal Grup’un tüm organizasyonuna liderlik edecek.

 

24 yıldır L’Oréal Grup bünyesinde çalışmalarını sürdüren Laurent Duffier, Nisan 2018’den bu yana L'Oréal Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Duffier’nin liderliğinde L’Oréal Türkiye, e-ticaret ve Dermo Kozmetik kanallarında önemli kilometre taşlarına imza attı ve aynı zamanda sürdürülebilirlik, dijital ve kadınların güçlendirilmesi alanlarında olumlu etki yaratan güçlü proje ve iş birlikleri gerçekleştirdi. 

 

Dubai’deki ilk deneyimini 2011'den 2015'e kadar Tüketici Ürünleri Divizyonu Genel Müdürü olarak gerçekleştiren Laurent Duffier, kariyer geçmişi ve güçlü endüstri uzmanlığı ile L'Oréal Grup'un Körfez Ülkeleri’ne dair gelecek hedefleri doğrultusunda ideal bir lider olarak öne çıktı. Laurent Duffier, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine olan duyarlılığı, farklı kanallarda, farklı ülkelerde ve kategorilerde güzellik konusundaki deneyimi, Grup’un markaları hakkındaki derin bilgisi ve ekipleri birleştirme ve etkileşim kurma becerisi ile L’Oréal Grup’un önemli bölgelerinden biri olan ve ekonomik büyüklüğü ile öne çıkan Körfez Bölgesi’ndeki tüm strateji ve operasyonlardan sorumlu olacak.

 

Laurent Duffier, Türkiye'deki deneyimi hakkında şunları söyledi: “Zorluklar ne olursa olsun, geçtiğimiz 3,5 yılda “Herkes İçin Güzellik” misyonumuzu Türkiye'ye getirme görevimizi yerine getirmekten çok büyük bir keyif aldım. Birlikte çalışma ayrılacalığına sahip olduğum son derece yetenekli ekiplere ve aynı zamanda tüm paydaşlarımıza, iş ortaklarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Asla unutamayacağım harika bir deneyim oldu ve L'Oreal Türkiye ekiplerine önümüzdeki yıllar için en iyi dileklerimi sunuyorum çünkü bu muhteşem pazarın büyüme potansiyeli hala çok yüksek."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM