Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Lebron James ve Looney Tunes Karakterlerinin Macerası Space Jam: Yeni Efsane İzleyicilerden Tam Not Aldı!

Lebron James ve Looney Tunes Karakterlerinin Macerası Space Jam: Yeni Efsane İzleyicilerden Tam Not Aldı!

25 yıl aradan sonra tekrar vizyonlarla buluşacak olan Space Jam efsanesinde bu kez ünlü basketbolcu LeBron James maceraya atılıyor. Hem basketbol izleyicilerini hem de animasyon severleri heyecanlandıran Space Jam: Yeni Efsane filmi, Cinemaximum İstinyePark’ta gerçekleşen özel gösterimiyle birçok sinemaseveri ağırladı. Vizyon tarihinden önce merakla beklenen filmle buluşan izleyiciler, macerayı heyecanla takip ettiler. 

 16 Temmuz’da hem dünyada hem de ülkemizde vizyona girecek olan Space Jam: Yeni Efsane filmi, 13 Temmuz Salı günü Cinemaximum İstinyePark’ta gerçekleştirilen ön gösterimle ilk kez izleyicilerle buluştu. Filmi büyük heyecan içerisinde takip eden sinemaseverler LeBron James ve Looney Tunes karakteriyle birlikte maceraya atılmanın keyfini yaşadılar. 

LeBron James ve Don Cheadle gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Space Jam: Yeni Efsane filminde oyunculara Bugs Bunny ve Lola Bunny başta olmak üzere pek çok Looney Tunes karakteri eşlik ediyor. Malcolm D. Lee’nin yönetmen koltuğunda oturduğu film, basketbol şampiyonu ve küresel ikon LeBron James’in zamana meydan okuyan Bugs Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesiyle birlikte destansı bir maceraya atılması konu ediniyor.

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 100 lokasyonu, 840 salonu ve 112.611 koltuk sayısı ile Türk film severlere hizmet sunmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM