Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kuveyt Türk'ten EYT'lilere koşulsuz şartsız 8 bin TL'ye varan promosyon!

Kuveyt Türk'ten EYT'lilere koşulsuz şartsız 8 bin TL'ye varan promosyon!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kanunun TBMM’de onaylanarak yasalaşmasının arından Kuveyt Türk emekli maaşı paketini güncelledi. 

30 Nisan 2023 tarihine kadar maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emekliler, katılım finans prensiplerine uygun olarak 8 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

EYT’liler dahil tüm yeni emeklileri kapsayan kampanya kapsamında emekliler ortak ATM’lerden ayda 2 kez masrafsız para çekebilecek.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kanun teklifinin TBMM’de yasalaşmasının ardından kanun kapsamında emekli olacaklara ve yeni emeklilere yönelik promosyon paketini güncelledi. Kuveyt Türk, 8 bin TL’ye varan promosyon ödemesi ve avantajlı hizmetleri içeren yeni emekli maaşı taşıma paketini müşterilerinin hizmetine sundu.

EYT kanunu ile emekliliğe hak kazanan ve ilk SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, Bağ-Kur) ödemesini Kuveyt Türk aracılığıyla almak isteyen emeklilere, 30 Nisan 2023’e kadar promosyon başvurusu ve emekli maaşı taşıma başvurusunda bulunmaları halinde, katılım finans ilkelerine uygun olarak promosyon ödemesi yapılacak. Bu kapsamda, 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 4.800 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 5.600 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 7.200 TL, 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 8.000 TL promosyon ödemesinde bulunulacak. Maaşlarına 7 gün 24 saat boyunca Kuveyt Türk ATM’leri ile ortak ATM’lerden kolaylıkla ulaşan emekliler, ayrıca ortak ATM’lerden işlem başına 3.000 TL olmak üzere ayda 2 kez ücretsiz para çekebiliyor. Ayrıca, dijital kanallardan yapılan para transferi (EFT, FAST ve havale) işlemlerinden hiçbir ücret alınmıyor.

Kuveyt Türk’ten emeklilere özel danışma hattı

Emekliler, yıllık kart aidatı bulunmayan Sağlam Kart ile sağlık ve eğitim harcamalarında vade farksız 5 taksit avantajından yararlanabiliyor. Dijital kanallardan yapılan para transferi (EFT, FAST ve havale) işlemlerinden de ücret alınmazken, maaş hesabından veya müşteriye özel ayrıcalık sağlayan Sağlam Kart’tan hiçbir komisyon ücreti ödenmeden kolaylıkla fatura talimatları verilerek faturaların otomatik ve zamanında ödenmesi sağlanıyor. Kuveyt Türk ayrıca emekli müşterilerine “0262 723 49 19-Emekli Danışma Hattı” hizmeti sunarak doğrudan müşteri temsilcisine bağlanma hizmeti de sunuyor.

Kuveyt Türk’ün sunduğu ayrıcalıklardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşını, e-Devlet üzerinden veya tüm Kuveyt Türk şubeleri aracılığıyla taşıması yeterli oluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM