Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kurban Bayramı'nda,  1,5 gün izin al, 9 gün tatil yap

Kurban Bayramı'nda, 1,5 gün izin al, 9 gün tatil yap

Metropol karmaşası ve yoğun iş temposundan sonra, hepimiz uzun ve keyifli bir tatili hak ettik. Peki, Kurban Bayramı’nda 1,5 gün izin alıp 9 gün doyasıya tatil yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, Kurban Bayramı’nı değerlendirip seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirleri için %50 indirim ile birbirinden avantajlı alternatifler sunuyor.

%50 indirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, Kurban Bayramı’nı değerlendirip gönlünce tatil yapmak isteyen misafirlerine birbirinden eşsiz fırsatlar sağlıyor. Tatilsepeti ile Akdeniz’in eşsiz koylarından Ege’ye, yurdun her köşesinde birbirinden avantajlı tatil imkanları sizleri bekliyor. Üstelik, Kurban Bayramı’nın 28 Haziran Çarşamba gününe denk gelmesiyle, 26 Haziran 1, 27 Haziran Arefe yarım gün izin alıp 9 gün tatil yapabilirsiniz.

%50 indirim fırsatları

Kurban Bayramı’nda öne çıkan öneriler arasında Ege ve Akdeniz’in gözde tatil beldeleri Side, Bodrum, Antalya ve Çeşme gibi lokasyonlar yer alıyor. Yalnızca ülkemizde değil, dünyada da turizm açısından büyük önem taşıyan ve tatil denince akla ilk gelen tatil beldeleri arasında yer alan Bodrum ise, eğlence mekanları, gece hayatıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği lokasyon olmayı sürdürüyor. 

Yurt içi ve yurt dışı tatil seçenekleri

Kurban Bayramı rotası için aklınız Ege’de kaldıysa, Alaçatı’nın sevimli sokaklarında yer alan butik oteller ya da Çeşme civarında denizin kokusuna doyabileceğiniz konaklama tesisleri sizleri bekliyor. Sıra dışı, aynı zamanda gezilecek yer yönünden zengin bir alternatif istiyorsanız, Fethiye otelleri de bir seçenek olabilir. Marmaris, Kuşadası ve yaz denince halen akla ilk gelen yerlerden biri olan Side otelleri de, tatil keyfiniz için tercih edebileceğiniz diğer tercihler arasında yer alıyor. Yalnızca yurt içinde değil, Kıbrıs’ın kusursuz otelleri ve eşsiz koyları da Tatilsepeti’nin indirim fırsatlarıyla tatilseverleri bekliyor. 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM