Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
KOÇTAŞ, 25. yılında 25 okulun ‘yanı başında’!

KOÇTAŞ, 25. yılında 25 okulun ‘yanı başında’!

Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Koçtaş, şimdi de çocukların daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına destek oluyor. Koçtaş, hayata geçirdiği ‘Yanı Başında’ programı aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okulların iç cephe yenilenmesine katkıda bulunuyor; ilköğretim okullarına boya ve boya malzemeleri desteği sağlıyor. Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu: “Geçtiğimiz yıllarda, insana ve topluma değer katma misyonumuzla eğitim, kültür-sanat, arkeoloji, çevre ve sokak hayvanları ile ilgili çeşitli projeler gerçekleştirmiştik. Artık verdiğimiz bu desteğin büyük bir kısmını eğitim alanında Yanı Başında programı ile sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için Eylül 2020’de ‘Yanı Başında’ programımızı başlattık. Pandemi sebebiyle okulların fiziki olarak kapalı olduğu 2020 yılında Diyarbakır’dan İzmir’e ihtiyaç sahibi olan 7 okulumuza yardım elimizi uzattık. Perakendeciliğe başlamamızın 25. yılında bu seneki hedefimiz 25 okulumuzun daha ‘Yanı Başında’ olmak” dedi. 

 

Koçtaş, sunduğu ürün ve hizmetlerle yaşamın olduğu her yeri güzelleştirirken bir yandan da insana ve topluma değer katan projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Koçtaş, başlattığı ‘Yanı Başında’ programı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki ilköğretim öğrencilerinin daha uygun ortamlarda eğitim almalarına katkı sağlamak için harekete geçti. 35 ildeki mağazaları ve 3 binden fazla çalışanıyla ev geliştirme perakendeciliğinin lideri olan Koçtaş, 2021 yılında da ‘Yanı Başında’ programı kapsamında, en büyük gücü olan çalışanlarının desteğiyle, ihtiyaç sahibi okulları belirleyecek. Koçtaş, perakendecilikteki 25. yılında 25 okulun iç cephelerinin yenilenmesine katkıda bulunacak, bu okullara boya ve boya malzemeleri desteği sağlayacak.  

 

“Eylül 2020’de başladığımız ‘Yanı Başında’ programımız ile ilk etapta 7 okulumuza destek olduk.” 

 

Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine değinen, ‘Yanı Başında’ programı ile ihtiyaç sahibi okullara ulaşarak eğitim alanında katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu ifade eden Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu: “İyi bir gelecek için çocuklarımızın iyi eğitim alması çok önemli. Eğitim aldıkları okulun, sınıfın ortamı da çocukların motivasyonunu etkileyen önemli unsurlardan. Pandemiyle birlikte eğitim ve öğretimin önemini bir kez daha kavradık. Geçtiğimiz yıllarda, insana ve topluma değer katma misyonumuzla eğitim, kültür-sanat, arkeoloji, çevre ve sokak hayvanları ile ilgili çeşitli projeler gerçekleştirmiştik. Artık verdiğimiz bu desteğin büyük bir kısmını eğitim alanında Yanı Başında programı ile sürdüreceğiz. Eylül 2020’de başladığımız ‘Yanı Başında’ programımız ile ilk etapta Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İzmir, Mardin, Sakarya ve Şanlıurfa illerimizdeki 7 okulumuza yardım elimizi uzattık. Okulların pandemi sebebiyle fiziki olarak kapalı olduğu dönemde ihtiyaç sahibi okulları belirleyerek, sınıflarını onlar için güzelleştirdik. Yüz yüze eğitime dönülmesiyle bu okullarda öğrencilerimiz yenilenmiş sınıflarında eğitime başladı” diye konuştu. 

 

 

“Perakendecilikteki 25. yılımızda 25 okulun ‘Yanı Başında’yız!”

 

Bu yıl Koçtaş’ın perakendeciliğe başlamasının 25. yılını kutladıklarını belirten Kılıçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Program kapsamında bu sene 25 okulumuzun daha ‘Yanı Başında’ olacağız. 2021 yılında ihtiyaç sahibi 25 okulun tamamını, 35 ilde faaliyet gösteren mağazalarımızda görev yapan ve her zaman her yerde en büyük gücümüz olan çalışanlarımızın desteğiyle belirleyeceğiz. Mağazalarda oluşturduğumuz ekipler, bölgelerindeki ihtiyaç sahibi okulları tespit ediyor ve bu okullara gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ihtiyaç analizlerini yapıyorlar. Daha sonra ise süreci sürdürebilir bir şekilde yürütmek için çevik metodolojiyle çalışan Yanı Başında çevik takımımıza devrediyorlar. Böylesine önemli bir projede de yine çalışanlarımızla birlikte ilerlemenin gururunu yaşıyoruz.” 

 

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM