Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
“Kendine Has Sahne” bu hafta Yapı Kredi bomontiada’da

“Kendine Has Sahne” bu hafta Yapı Kredi bomontiada’da

Yapı Kredi bomontiada 15, 16 ve 17 Ekim tarihlerinde Avlu’da “Kendine Has Sahne” konserlerine ev sahipliği yapıyor.  Gaye Su Akyol, Baba Zula, Melike Şahin, Sufle, Soft Analog ve Mert Demir’in sahne alacağı Kendine Has konserlerine katılım ücretsizdir.  

 

Kendine Has Sahne’de 15 Ekim Cuma günü synth-pop, indie pop, dream pop türlerini benimseyerek ürettiği parçalarında şehir yaşantısını ve modern zamanın yaşattığı duyguları yansıtan Soft Analog ve geleneksel Anadolu müziğinin, psikedelia’nın, surf rock’ın ve post-punk’ın zıtlıklarını fütürist yaklaşımıyla bir araya getiren Gaye Su Akyol sahne alacak.

 

16 Ekim Cumartesi günü ise müziğinde sürekli bir değişim arzulayarak R&B ve bedroom pop’un öne çıktığı ses paletinde birçok türü harmanlayan Mert Demir ve geleneksel halk müziğinden beslenen ve müzikal köklerimizden aldıklarını çağdaş müzikle birleştiren Baba Zula konseriyle devam edecek.

 

17 Ekim Cuma günü 2020’de ilk stüdyo albümleri olan “Geri Geri Maraton Koştum”u yayınlayan alternatif pop-rock grubu Sufle ve içimizdeki melankoliyi aynalayan sesi ve büyülü yorumculuğuyla Melike Şahin ile sona erecek.

 

15 Ekim Cuma  

18.30     Soft Analog 

21.00     Gaye Su Akyol 

16 Ekim Cumartesi 

19.00     Mert Demir 

21.00     Baba Zula 

17 Ekim Pazar 

16.00     Sufle 

19.00     Melike Şahin 

Yapı Kredi bomontiada Avlu’da düzenlenen konserlere girişte HES kontrolü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun sayıda seyirci ağırlanacaktır. Kapasite tamamlandığında, alana daha fazla seyirci alınmayacaktır. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM