Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kastamonu Entegre’ye En İyi Genç İstihdamı Stratejisi Ödülü

Kastamonu Entegre’ye En İyi Genç İstihdamı Stratejisi Ödülü

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, dünyanın en iyi işverenlerini ve İK profesyonellerini ödüllendiren Stevie Awards tarafından “En İyi Genç İstihdamı Stratejisi” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Pandemi sürecinde iş hayatına adım atacak gençlere “Online Gelişim Stajı” ile rehberlik eden şirket, bu sayede nitelikli işgücünün sektöre kazandırılmasını hedefliyor.

Ülkemizin köklü sanayi kuruluşlarından Kastamonu Entegre, yarım asırlık başarı yolculuğunu yeni ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Üretimdeki gücü, inovasyon, Ar-Ge ve sürdürülebilirlik çalışmaları ile pek çok ödüle değer bulunan şirket, bu kez İnsan Kaynakları alanında seçkin bir ödülün sahibi oldu. Dünyanın en iyi işverenlerini ve İK profesyonellerini belirlemek üzere bu yıl 6’ncısı düzenlenen Stevie Awards for Great Employers programına, 29 ülkeden 950’nin üzerinde kurum başvurdu. Pandemi döneminde hayata geçirdiği “Online Gelişim Stajı” ile “En İyi Genç İstihdamı Stratejisi” (Best Youth Employment Strategy) dalında Bronz Stevie Ödülü’ne değer görülen Kastamonu Entegre, yeni bir uluslararası başarıya daha imza attı. 

Çelebi: “Sektöre yeni üyeler ve başarılar kazandırmayı hedefliyoruz” 
Öğrencilerin profesyonel gelişimini desteklemeyi ve onlara iş hayatını deneyimleme imkânı sunmayı önemli bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade eden Kastamonu Entegre İnsan Kaynakları Direktörü Selim Çelebi, ödüllü staj programları hakkında şu açıklamada bulundu: “İnsanı odağına alan bir şirket olarak, pandemi sürecinde hem gençlerimize destek olmak hem de nitelikli işgücünü sektöre kazandırmak amacıyla Online Gelişim Stajı’nı hayata geçirdik. Eğitimin ötesinde, gelişim odaklı bir staj olarak kurgulanan bu program ile sektöre yeni üyeler kazandırmayı ve fark yaratan projelere gelecekte birlikte imza atmayı ümit ediyoruz.” 

Kastamonu Entegre Online Gelişim Stajı’na Türkiye’nin tüm illerinden toplam 1582 öğrenci başvurdu. İngilizce testi, IQ ve EQ değerlendirmesi, video mülakat ve yüz yüze online mülakat aşamalarını başarıyla tamamlayan 30 aday, staj programına kabul edildi. Staj süresince mentorluk desteği verilen öğrenciler ayrıca bir proje içinde yer alarak sektörü daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM