Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kadıköylülerin Yeni Buluşma Noktası Kahve Dünyası

Kadıköylülerin Yeni Buluşma Noktası Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Kadıköy Çarşı’da 10 Mart Çarşamba günü açtığı yeni mağazasıyla nefis Türk kahvesinden mis gibi tereyağı kokan kruvasanlara, taze hazırlanan sandviçlerden el yapımı dondurma çeşitlerine, her damak zevkine uygun çeşit çeşit çikolatalardan ev yapımı tadındaki pastalara kadar birbirinden eşsiz lezzetleriyle Kadıköylülerin yeni buluşma noktası oluyor.

 

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Kadıköy Mühürdar Caddesi’nde açtığı Çarşı mağazasıyla Kadıköy’e yepyeni bir buluşma noktası kazandırıyor. 10 Mart Çarşamba günü açılan Kahve Dünyası Çarşı mağazası, Kadıköy’ü mis gibi Türk kahvesi kokusuyla adeta sarıp sarmalıyor. 150 yıllık tarihi binasında sadece Kadıköylülerin değil Kadıköy’e gelen herkesin kahvesini keyifle yudumlayabileceği Kahve Dünyası Çarşı mağazası; bu keyfi evinde, işyerinde sürdürmek, dostlarıyla paylaşmak isteyen misafirlerine taze kavrulup, taze çekilmiş Kahve Dünyası Türk kahvesi de sunuyor. 

 

Şehrin en merkezi noktalarından birinde konumlanan, şık dekorasyonlu üç katlı Kahve Dünyası Çarşı mağazası, en üst katında bulunan gizli terasıyla da açık havanın keyfini sürmek isteyen misafirleri için güzel bir alternatif sunuyor. Açılışa özel Kahve Dünyası ekipleri, taze çekilmiş Kahve Dünyası Türk Kahvesi’yle de Kadıköylülere güzel bir sürpriz yaptı. 

 

Kahve Dünyası’nda Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerinden hazırlanan yöresel filtre kahvelerden soğuk spesiyallere uzanan birbirinden özel lezzetleri bulabilirsiniz. Kahve dışında farklı lezzetlerin peşinde olan misafirlerine salep, sıcak çikolata, fıstıklı latte gibi içecekler de sunan Kahve Dünyası, lezzetli ev yapımı tadında pastaları, mis gibi tereyağlı kruvasanları ve taptaze sandviçleriyle de herkesin vazgeçilmezi oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM