Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show Yeni Sezonu ile beIN CONNECT’te Başlıyor!

Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show Yeni Sezonu ile beIN CONNECT’te Başlıyor!

beIN CONNECT’te yayınlandığı ilk bölümden itibaren  izleyicilerin beğenisini kazanan ve yeni bölümleri merakla beklenen Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un yeni sezonu 18 Eylül’de izleyicisiyle buluşuyor.

 

İçerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam eden dijital içerik platformu beIN CONNECT’in beğenilen yapımlarından biri olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un ilk hafta konuğu; başarılı oyuncu Caner Cindoruk olacak. Kendine has üslubu, eğlenceli skeçleri, ünlü konukları ve alışılmışın dışında formatıyla Talk Show dünyasında adından söz ettiren Kaan Sekban’ın sunduğu, kendisine Emir Ersoy ve orkestrasının eşlik ettiği beIN ORIGINALS içeriği Alt Tarafı Bi’ Talk Show, yeni sezonuyla 18 Eylül Cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

 

Yeni sezona merhaba diyen Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un ilk bölümünde Kaan Sekban, yetenekli oyuncu Caner Cindoruk’un yanı sıra performans konuğu olarak şarkıcı Berrin Keklikler’i ağırlayacak. 

 

Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show Yeni Sezonda Yeniliklerle Geliyor!

 

Yeni sezonda stüdyoda seyirci ağırlamaya başlayan Alt Tarafı Bi’ Talk Show, en fazla 15 kişi ile sınırlı olan seyircilerini @alttarafibitalkshow instagram hesabından yaptığı duyurular ile davet ediyor. 

 

Ayrıca bu sezon programda seyirci ve çok özel konukların yanı sıra Kaan Sekban’a yeni bir misafir daha eşlik edecek; Muasır Cebeci de Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un eğlenceli yüzlerinden biri olacak.

 

Sekban, programın yeni döneminde müzisyenlerin yanı sıra stand-up’çı, dansçı, koreograf, müzik-tiyatro alanındaki yeni yeteneklerden de birçok ismi performans sahnesinde ağırlayacak.

 

Sanattan medyaya, spordan iş dünyasına kadar birçok özel isme ev sahipliği yapacak olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show, her bölüme özel dopdolu içeriklerle her Cumartesi beIN SERIES COMEDY’de ve dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM