Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
JoJo’da bu hafta sonu Pinhani ve Fikri Karayel konserleri var

JoJo’da bu hafta sonu Pinhani ve Fikri Karayel konserleri var

Cuma akşamı Sevgililer Günü özel konserini kaçıranlar için Pinhani konserinin   tekrarı  ve cumartesi akşamı Murat Boz, Ayşe Hatun Önal gibi yorumculara da beste çalışmaları yapan Fikri Karayel sevilen şarkılarıyla   JoJo’nun konuğu olacak.

 

Her özelliği en ince ayrıntısına kadar düşünülerek geliştirilen JoJo; konsere gitmenin keyfini online’da da yaşamak ve sanatçıların canlı performanslarını sahnenin önünden izliyormuş gibi hissetmek isteyenlerin tek tercihi oldu.

 

JoJo konserlerinin biletleri Biletix’te

 

 

Pinhani HAKKINDA

2006 yılında Sinan Kaynakçı'ya; Akın Eldes, Tanju Duru ve Cem Aksel’ in katkılarıyla ilk Pinhâni albümü 'İnandığın Masallar'ı çıktı. Pinhâni, müzik piyasasında gizliden gizliye ilerledi ve kendisine sağlam bir dinleyici kitlesi edindi. İlk albümün çıkmasından hemen sonra verdiği yüze yakın konserle önemli bir dinleyici kitlesi yakalayan Pinhâni, “Kavak Yelleri” adlı televizyon dizisinin müziklerini yapmaya başladıktan sonra dinleyici kitlesini hızla artırdı. İlk albümünde yer alan “Hele bi gel” ve “Beni al”ı dizinin içerisinde kullanan Pinhâni, daha önce yayınlanmamış “Bir anda” ve “Ne güzel güldün”ü “ Kavak Yelleri” ile dinleyicisiyle buluşturdu Dizinin katkısıyla şarkıları bilinen ve davet edildiği televizyon programlarında seçici olarak kendisini medyada çok göstermemeyi tercih etti.

 Fikri Karayel HAKKINDA

Bir süre Londra’da yaşayan Kıbrıslı şarkıcı küçük yaştan itibaren müzikle iç içeydi. Yaz tatillerinde buluştuğu grubu Refik ile Kıbrıs’ta düzenlenen bir organizasyonda; En İyi Beste,En İyi Grup ve En İyi Yorum ödüllerine layık görüldü. Bu deneyim ilk kayıt denemeleri için bir tetikleme oldu. "Şehit“ adını verdiği ilk bestesiyle Kıbrıs listelerinde bir numaraya yükseldi. Ardından, Haluk Levent “Karagöz ve Hacivat“ albümünde bu parçaya yer verdi ve Fikri Karayel ilk kez söz yazarı olarak bir albümde yer aldı. 2015 yılında DokuzSekiz müzik ile yolları kesişen Fikri Karayel “Zor Zamanlar“ isimli ilk albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan “Hayal Edemezsin” isimli şarkısı “Seni Seviyorum Adamım” isimli sinema filminin soundtrack şarkısı oldu ve daha sonrasında bir çok dizi ve sinema filmine şarkıları ile konuk oldu. Sanatçı 2018 yılında “Yol” isimli single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Hem dinleyiciler hem de yorumcular tarafından çok sevilen bu şarkı son dönemin en çok coverlanan şarkıları arasında yer aldı. Aynı yıl içerisinde “Yorgunum Çok” isimli single çalışmasını yayımladı. Bu dönemde besteci kimliği ile de dikkat çeken Fikri Karayel; Murat Boz, Ayşe Hatun Önal gibi yorumculara da beste çalışmaları yaptı. Fikri Karayel, 2020 yılında art arda yayınladığı "Öl De Öleyim" ve "İyi Geliyor" single çalışmalarının ardından merakla beklenen 2. stüdyo albümü "Uzaktan"ın hazırlıklarını tamamladı. Sanatçının, 9 şarkıdan oluşan bu albümünün habercisi olarak, ilk single çalışması "Bitmezse Kış" yayınlandı.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM