Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı’ na Sigortayeri desteği

İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı’ na Sigortayeri desteği

Aktif Bank iştiraki olan ve Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden ihtiyaca uygun sigorta ürünlerine online ulaşmayı sağlayan Sigortayeri, İBB Spor İstanbul’un 3 Temmuz’da gerçekleştirdiği İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı’na sponsor olarak destek verdi.

 

Pandemi koşulları nedeniyle ertelenen İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı 3 Temmuz tarihinde gerçekleştirildi. İBB Spor İstanbul’un düzenlediği etkinliğe Türkiye’nin her yerinden sanal koşu ile katılım sağlanabilmesinin yanı sıra yüzlerce kadın da fiziki olarak koşuda yer aldı. Kadıköy’de gerçekleşen etkinliğe Aktif Bank iştiraki Sigortayeri sponsorluk desteği verdi. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden ihtiyaca uygun sigorta ürünlerine en iyi fiyat garantisiyle online olarak ulaşmayı sağlayan Sigortayeri, aynı zamanda koşuya katılan kadınlara Fibaemeklilik’ in poliçe hediye etmesine de aracılık etti.

 

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı’na sponsorluk desteği vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Sigortayeri Genel Müdürü Ali Gülcan, “İştiraki olduğumuz Aktif Bank dijital bankası N Kolay ile hem İstanbul Maratonu’nun isim sponsoru hem de bu etkinliğin ana sponsoru konumunda yer alıyor. Benzer anlayışla biz de İstanbul’u Koşuyorum 2021 Kadınlar Günü Etabı’na destek olduk. Pandemi sebebiyle ertelenen bu etap, toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek açısından önem taşıyor. Çalışanlarının yüzde 75’i kadınlardan oluşan Sigortayeri olarak, fiziki etaba katılan yüzlerce kadın koşucuya kurumumuz aracılığıyla Fibaemeklilik’in Pembe Kurdele Hayat Sigortası’nı da hediye ederek, kadınlara özel kanser hastalıklarına dikkat çektik. Bu konuda farkındalığın artmasına katkıda bulunacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM