Haberler As
Gürkan, ekiplerle telsiz bağlantısı kurdu
Sosyal Medyada Paylaş
5 Ağustos 2021
Haberler AS

Gürkan, ekiplerle telsiz bağlantısı kurdu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, orman yangınlarıyla mücadeleye destek olabilmek için Muğla-Milas’a giden Edirne Belediyesi İtfaiye ekipleriyle telsiz bağlantısı kurarak, afet bölgesindeki son durum hakkında bilgi aldı.
 
Edirne Belediyesi Muğla-Milas’taki orman yangınıyla mücadeleye destek olabilmek için itfaiye ekiplerini, araçlarıyla birlikte bölgeye göndermişti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Muğla’nın Milas ilçesinde orman yangınlarıyla mücadeleye destek olan Edirne Belediyesi İtfaiye Ekipleri ile telsiz bağlantısı kurarak, bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı.  
 
Ekipler, şuanda Milas ilçesi Fesleğen Mahallesi’nde orman ekipleri ile birlikte konuşlandıklarını belirterek, “Yangın şuan ormanlık alandan Fesleğen Mahallesi’ne doğru intikal ediyor. Semada 2 uçak ve 2 helikopter ile çalışma yapıyorlar. KYK’da konaklıyoruz, koordinasyon merkezi intikal edeceğimiz yerleri iletiyor. Bizlerde o noktalara intikal ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Günlerdir alevlerle mücadele eden tüm kahramanlarımıza kolaylıklar dileyen Gürkan, “Kolay gelsin arkadaşlar. Kendinize dikkat edin. Allah yardımcınız olsun. Allah’a emanet olun” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Bırak

Haberleras.com Tüm Hakları Saklıdır © 2020 medya sponsorluğu / kitle fonlama / habertr / gezi bülteni / Kadın Haberleri