Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Yangından Etkilenen Bölgelere Ağaç Dikecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Yangından Etkilenen Bölgelere Ağaç Dikecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Gölbaşı’nda üretim yapan büyük ölçekli firmaların yöneticileri ile ev sahipliği yaptığı kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Orman yangınları sonrası el ele yaraların sarılması noktasında destek isteyen Şimşek “Bu zor günlerin yaralarını birlikte saracağız” dedi.

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren büyük ölçekli firmaların ve fabrikaların yöneticileri, temsilcileri ile düzenlediği kahvaltı programında bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, son 48 saattir ülkemizi etkisi altına alan orman yangınları ile ilgili çağrıda bulundu. Zamanın birlik olma vakti olduğunu dile getiren Başkan Ramazan Şimşek “Ülkemizi etkisi altına alan orman yangınları ile ilgili birlik olma vakti. Siz değerli iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Fabrikalarınız, şirketleriniz adına yapacağınız her ağaç bağışı gelecek nesillerimiz, bizler için can suyu olacak. Başlatacağımız ağaç dikme kampanyamız ile en kısa zamanda etkilenen bölgelerimize fidan desteğinde bulunacağız. Gelin hep beraber yapacağımız desteklerimiz ile geleceğimize umut olalım” dedi. 

“Gölbaşı Belediyesi olarak Ankara’mıza konut değil ağaç dikelim” diyerek sözlerine devam eden Başkan Ramazan Şimşek “Ülkemizin dört bir yanını etkisi altına alan yangınların bir an önce kontrol altına alınması en büyük temennimiz” açıklamasında bulundu.

Programda hayata geçen ve geçirecekleri projelerden de bahseden Başkan Ramazan Şimşek, Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak Bilardo Kompleksi, Tramvay Projesi, Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi (BGMP), Üniversiteliler Caddesi Projesi’nden de bahsetti. Gölbaşı’nı cazibe merkezi haline getireceklerini aktaran Şimşek “Gölbaşımız stratejik bir bölge. Tarımı, sanayisi, turizmi ve 25 bin üniversiteli genci ağırlayan kapasitesi ile aynı zamanda da bir öğrenci ilçesi. Gölbaşımızın hak ettiği yere gelmesi için yine sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Yatırım yapacak her yatırımcımızın yanındayız. Sizlerin yatırımları hem istihdam sağlaması hem de ilçemizin gelişmesi için büyük önem taşıyor. Gelir arttırıcı her hamlenin yanındayız” diye konuştu.

Program fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM