Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gelecek Partisi’nden Karatay’a Taze Kan

Gelecek Partisi’nden Karatay’a Taze Kan

Gelecek Partisi Konya Karatay İlçe Teşkilatında Bayrak değişimi oldu

Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak’ın, işlerinin yoğunluğu nedeni ile partisine yeterince zaman ayıramadığını bildirmesi üzerine, Karatay ilçe Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Seyit İbrahim Durmuş atandı.

DEVİR TESLİM YAPILDI

İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim programına İl Başkanı Hasan Ekici ve Halef Selef ilçe Başkanlarının yanısıra İl Başkan Yardımcıları ve Karatay ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Hasan Ekici şunları söyledi: “ Sayın Mehmet Emin Bozkulak, kurucu ilçe başkanı olarak yönetimi ile birlikte o zor dönemlerde bizlerle ve Genel Başkanımızla, bu kadrolarla beraber oldu. Bu önemliydi, değerliydi ve anlamlıydı. Zor zamanda ben varım demek, ben sizlerle beraberim demek kolay birşey değil, kendisine bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, zaten bundan sonra da Geleceğimiz için birlikte çalışmaya ve bilgi paylaşımına devam edeceğiz. “ Dedi. Seyit İbrahim Bey de Kuruluştan bu yana İl Başkan Yardımcılarımızdan bir arkadaşımız diyen İl Başkanı Hasan Ekici; “Seyit İbrahim Bey ile de İl Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana birlikte çalışıyoruz, İl Başkan Yardımcılığında gösterdiği başarıyı Karatay ilçemiz için de göstereceğine canı gönülden inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

Karatay kurucu ilçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak da; “Görev bize tevdi edildikten bugüne kadar on sekiz aydır iyisi ile kötüsü ile, Günahı ve sevabı ile bu günlere kadar geldik. Siyaset vefakârlık ve fedakârlık isteyen bir iştir. Biz de vefakâr ve Fedakâr olmayı çok arzu ettik ama işlerimiz buna müsaade etmediği ve bu vebali de kaldıramayacağımız için bir bayrak değişimini talep ettik. Biz Partimizden ayrılmıyoruz, Seyit İbrahim Bey’in Bayrağımızı daha da ileriye taşıması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” Dedi.

 Karatay İlçe Başkanlığına atanan Seyit İbrahim Durmuş da; “Emek en büyük nimettir, o yüzden bu güne kadarki hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı Mehmet Emin Bey ve yönetimine teşekkür ediyorum, Karatay’ı en iyi hale getirmek hepimizin boynunun borcu, bunun için de Mehmet Emin Bey ile dirsek temasında olmaya devam edeceğiz ve hep birlikte Karatayımızın adını daha da yüksek sesle ve yaptığımız çalışmalarla duyurmaya devam edeceğiz. Benim siyasete girmemin en büyük nedeni iki çocuğumun güzel bir ülkede yaşamasını sağlayabilmek. Onun için de yol bizim, yol geleceğimizin ve gelecek te bizim ellerimizde büyüyecek, Karatay Konya’nın en iyi ilçesi olacak İnşallah.” Dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM