Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Futbolu Bilen “Var” ile Taraftarın Sesi Stüdyoya Geliyor.

Futbolu Bilen “Var” ile Taraftarın Sesi Stüdyoya Geliyor.

Ekranların en farklı futbol programı Futbolu Bilen “Var’’da yine tartışma, kahkaha ve keyifli dakikalar hâkimdi!

Ekranların en farklı futbol programı, Futbolu Bilen “Var’’ yine Pazartesi gecesine bomba gibi düştü. Eğlence, tartışma, heyecan ve kahkahanın bir arada olduğu programda, zaman zaman tansiyon yükseldi, zaman zaman izleyiciyi gülümseten anlar yaşandı.

Programda ilk olarak Fenerbahçe’nin Göztepe’ye 1-0 yenilmesi konuşuldu. Ceyhun Fersoy, “Takımın içinde büyük sorunlar var. Takımda gerginlik var. İçeride bir gruplaşma, iç savaş var.”’ var diyerek kendi takımını eleştirdi. Ceyhun Fersoy’un bir başka eleştirisi ise Caner Erkin’e oldu “Caner Erkin, neden her topa gidiyorsun’’ diyerek yıldız futbolcuya da sitem etti.

Futbolu Bilen “Var”da masaya yatırılan bir diğer konu ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçı oldu. “Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini kim kazanır?” sorusu soruldu. Onur Dilber “Derbi hakkında bir korku var, Fenerbahçe biraz tedirgin” dedi. Onur Dilber’ in sözleri Fenerbahçe taraftarını biraz kızdırdı

Trabzonsporlu Seymen Aydın’ın sözleri ise oldukça iddialıydı. Aydın “Hiç olmadığı kadar rahat bir Fenerbahçe maçı olacak. Rahat bir şekilde yeneceğiz.’’ Dedi. Futbolu bilen “Var’’ ekibi Süper Lig’deki son durumu da yorumladı. Beşiktaşlı Erdem Baş  “Bu hafta biz olmadığımız için heyecanı olmayan zevksiz maçlar izledik.’’ Dedi.

Kahkaha ve tartışmanın bir arada devam ettiği programda iyi futbol mu, 3 puan mı? sorusuna cevap arandı. Gergin anların yanı sıra programda neşeli anlar da vardı!

Programın ikinci yarısı Trabzonsporluların kemençeli kutlamaları ile başladı. Trabzonsporluların bu kutlamalarına Fenerbahçeli Caner Güler’ den cevap gecikmedi.

Ceyhun Fersoy’un Şota taklidi yine stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

 Futbolu Bilen “Var’’ artık Pazar akşamları izleyicisiyle buluşacak.

Programın moderatörü Şoray Uzun Futbolu Bilen “Var” programın yeni gün ve saatini izleyicisine duyurdu. Pazar 22.00’de…

Söz alan Aydın Sarman’ ın  “Bir futbolcu isterse teknik direktörü harcar’’ diye başlayan sözleri stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Programa damgasını vuran bir başka olay ise, Etem Caner Karaüç’ün Galatasaray atkılı fotoğrafı oldu.

Futbolu Bilen “Var’’ da programın sonlarına doğru altyapıdaki yeteneklerin takımlara nasıl kazandırılması gerektiği konuşuldu.

Ekranların en farklı futbol programı Futbolu Bilen “Var’’ yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Program bundan sonra Pazar akşamları saat 22.00’de 360 ekranlarında olacak.

Futbolseverleri ekran başına kilitleyen, ezber bozan futbol programı Futbolu Bilen "Var''  izleyiciden yine tam not aldı. Futbolu Bilen “Var’’ , yeni gününde ve yeni saatinde her Pazar 22.00’de 360 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM